Валерія була дуже добра і ніколи не могла сказати «ні». Проте, після кілька невдалих стосун ків, вона одного разу сказала ні. Всі були здивовані.

Валерію люблять і друзі, і колеги. Проте Валерія не вміла правильно висловити слово «ні». Вона завжди готова доnомогти будь-кому, хто її про це попросить. Мав хлопця. Через нього у Валерії розвинулися тіки: подавати, приносити, прибирати. Зрештою , вона здалася. Трохи згодом Валерія знову зіткнулася з чоловіком авторитетним. Вона слідувала вказівкам свого коханого. Однак той дозволив його першій дружині повернутися до їхнього великого особняка. Валерія, схоже, не заперечила, тільки-но зібравши речі, пішла. А за дев’ять місяців наро дила доньку. Їй поставили запитання:

— Ти збираєшся вимагати алі менти від свого баrатого? – Це неетично, – відповіла Віра. Приїхала дальня родичка, каже: «Здрастуйте, я ваша тітка». Тітку треба було годувати та одягати, бо грошей у неї не було. Повин на бути якась межа. У Валерії з’являється новий друг – загадковий біз несмен. Він передавав Валерії коробки із якимось товаром. Тітка і він не любили одне одного. Кавказець зауважив: «Або я, або вона». Тітка зібрала свої речі та поїхала. Незабаром його посадили за дивні підступи. Валерію звинуватили у порушенні порядку після того, як винесли усі коробки.

Вона так і не дізналася, які правила вона порушила. Знайомі їй казали: — Валерію, ти маєш знати, коли говорити «ні»! — Так, тепер я (ARM/K ) і сама це розумію. Валерія повернулася на роботу. Вони мають новий працівник. Він порядний і працює добре. Якось він запросив її в кіно. І незабаром вони одружилися. А нещодавно вона отримала пропозицію щодо підвищення. Це вимагає багато подорожей. Валерія сказала: — Ні! Я ці ную вашу довіру, проте маю сім’ю. То був перший раз, коли від неї почули «ні». Колеги захоплюємося нею за те, якою вона є, особливо тепер, коли вона освоїла просте слово «ні».