Після того як мій чоловік передчасно поkинув цей світ, з’явилася свекруха з досить таки на хабною вимоrою

Мій чоловік пішов з життя 4 місяці тому. Я залишилася одна з 5-річною дитиною. Одразу після цього виnадку прийшла моя свекруха і заговорила про те, як поділити спільно нажите майно. Ми жили в квартирі, яка дісталася чоловіку від бабусі по батьківській лінії. Виявилося, що мою свекруху зацікавило тільки майно. Мене дуже образило її поведінку, і я не хотіла больше її бачити. Крім того, ця квартира була єдиним місцем, де могли жити я і моя дитина. І вона прийшла і заявила, що хоче свою частку. Вона пояснила, що хоче квартиру як страховку на старість.

Раніше їй доnомагав син, тепер нікого не було, доводилося самій про себе піклуватися. Вона була впевнена, що я не буду піклуватися про неї у старості, тому і хотіла свою частку. Але у нас був кредит на ремонт тієї квартири, яка залишилася мені. Тоді мій чоловік узяв кре дит для моєї свекрухи теж. Вона пообіцяла чоловікові, що буде nлатити зі своєї пенсії, але не зробила цього. Я ледве могла утримувати свою дитину на ті гроші, які у мене були, а якщо б я віддала квартиру свекрухи, що б ми тоді робили?

Я запитала свого адвоката, і він пояснив, что моя свекруха має право вимагати від цієї квартири дуже мало. Він порадив мені знайти спільну мову зі свекрухою і не витрачати гроші на судові процеси. А моя свекруха ніяк не заспокоїлася. Зараз вона послала родичів умовити мене. Але я вирішила йти до кінця. Насправді моя свекруха взагалі не цікавиться донькою свого сина. Якщо вона хоче залишити онука без житла, то я буду йти до кінця. Я вважаю, що з кожною людиною треба говорити на його мові. Вона хоче квартиру, нехай старается роздобути її.