Якось я в будинку свекрухи побачила хлопчика років шести, який дуже бив схожий на мого чоловіка. Невдовзі я дізналася всю істину.

У всіх є секрети, навіть ті, про які, нам здавалося, ми всі знаємо. Нещодавно я дізналася про один секрет чоловіка, після якого моє життя більше не буде ко лишнім. Я друга дружина чоловіка. З першою дружиною вони роз лучилися за рік до нашої зустрічі, чесно кажучи, навіть не знаю через що конкретно. У чоловіка дітей від першого шлюбу не було, точніше я так думала, а він стверджував, що каже правду. Загалом одного разу я по справах поїхала до свекрухи, а в неї вдома були гості — якийсь хлопчик років шести.

За його поведінкою було видно, що він не в першє знаходиться в цьому будинку, знає, де яка річ лежить, впевнено ходить по кімнатах. Ще він називав свекруху бабусею. Стоп, яка бабуся, якщо мій чоловік єдина дитина в сім’ї, а не має дітей. У голові приходили лише найжахливіші думки. -Це його син від першої дружини, — ледве стримуючи сліз, пояснила свекруха. З’ясувалося, що ко лишня дізналася про ваrітність лише після роз лучення та приховувала це від батька дитини. Якось чоловік виnадково побачив їх,

зрозумів, що терміни збігаються, але від мене вирішив приховати все те. -Просто ти сама була вагітною, чоловік боявся за твоє здо ров’я. Якщо чоловік спілкувався з сином усі ці роки в таємниці від мене, цілком імовірно, що і з мамою вони були близькі. -Ні, її вже немає в живих, — запевняла свекруха, — хлопчик жив у дитбудин ку. Син лише недавно повернув його додому. Мені було так шкода хлопчика. Я вирішила уси новити сина чоловіка від першого шлюбу. Зараз маю двох дітей, а вчора старший вперше назвав мене мамою.