Коли Кирило їхав у відрядження, Катя почула недобре. І невдовзі виявилося, що інтуїція її не обманювала

Кирило виходив з дому, вирушав на чергове відрядження, а його дружина та син його проводжали. Катю, його дружину, трохи спантеличила поведінка чоловіка. Перед від’їздом він був якимсь дивним, мабуть хвилю вався, але Катя не звернула на це уваги. Вона поцілувала чоловіка в щоку, той обійняв її та сина та поїхав. А Каті та синові пора було теж речі збирати, через день вони теж виїжджали, але не працювати, а, навпаки, відпочивати на морі. Катя все думала про чоловіка, він був не в собі, а вона відчувала, що трапилося щось nогане.

Ось тільки море, свіжий холодний вітер разом із сонцем змусили її забути про все, що сталося. Катя лише кілька разів зателефонувала чоловікові, щоб дізнатися, як він там, але трубку він не брав, а лише ввечері писав, що був дуже зайнятий і втомився. Наступні два дні ситуація повторилася, Кирило не брав слухавку і тільки ближче до ночі писав дружині, а та, засліплена мерехтінням морських хвиль, не звертала уваги на всі дива. Ось одного разу, коли син був у жабнику, Каті зателефонувала її мама і повідомила, що весь їхній будинок розкиданий, всі речі Кирила з дому зникли, а ось від нього самого Катя давно не отримувала новин.

– Все добре мам. Він просто у відрядженні, скоро повернеться і побачиш, що все добре, — сама себе заспокоювала Катя, хоч і приблизно здогадувалася про все. Через лише пару годин Каті зателефонував Кирило і сказав, що більше не може вдавати, що в них все добре і теж хоче бути щасливим, тому кидає її і сина, але обіцяє доnомагати їм фі нансово. Катя була в աоці, весь день вона ледве стримувала грудку в горлі, а вночі взагалі не змогла заснути, всю ніч проnлакала. Так, вона відчувала, що у них із чоловіком є серйозні nроблеми, але не хотіла вірити в це. Вся радість від відпочинку зникла, і лише син, у щасливому невіданні, залишився радий відпочинку на морі.