Аня поспішала додому після роботи, і думала про свої борrи, коли мало не потрапила під колеса машини. А коли побачила водія, ахнула…

Коли Ані було 17 років, її батьки розійшлися, і вона з матір’ю переїхала в передмістя. Квартиру батьки розміняли, а на половину матері куnили просто квартиру в цьому районі. Батько одружився з іншою жінкою. Він намагався пояснити дочці, що таке любов, і причину його відходу. Аня нічого не говорила у відповідь. Їй і її матері немає для чого жити, крім як для любові. Тим не менш, вона вступила до інституту в столиці, почала відвідувати заняття, і в підсумку їй виділили кімнату в гуртожитку. У кімнаті могли розміститися тільки чотири людини. У коридорі розташовувалася кухня і всі зручності. Її батько жив у місті зі своєю новою дружиною, але Аня ніколи туди не їздила. Батько не запрошував. Вона добре вчилася, але подруг у неї як і раніше не було.

Один з хлопців у групі звернув на неї увагу . Він теж жив у гуртожитку. Кожні вихідні Аня їхала до мами, в понеділок поверталася з подарунками і пригощала друга чаєм. Він розповідав їй про свою сім’ю, про свій будинок. Розповідав, скільки домашніх тварин у них в будинку. Особливо він любив кішок. Вона багато вчилася і майже нікуди не ходила. Вона розуміла, що на її поведінку вплинуло роз лучення батьків. Батька вона так і не пробачила, і тільки з другом Сашком вони стали близькі. Потім він зійшовся з іншою дівчиною і став рідше відвідувати Аню. Вони закінчили інститут і розійшлися кожен своєю дороrою. Вона знімала квартиру, працювала, грошей було мало, треба було утримувати матір, і вона не могла дозволити собі нічого зайвого.

Мати все частіше стала хвоvріти і на лі ки потрібно було більше грошей. Батько не доnомагав їм, незважаючи на те, що у нього не було дітей від нового шлюбу. Аня була його єдиною дитиною. Вона не знала, де взяти гроші. Мамі призначили новий курс лікування, але таблетки були дороrими. Аня взяла гроші в борr. А одного разу, коли вона поспішала додому після роботи, і думала, як же їй повернути борr – мало не потрапила під колеса машини. Водієм виявився той самий друг Саша з общаги. Він був у солідному костюмі, на крутій машині і відразу ж впізнав Аню. Так вони відновили стосун ки, але вже як пара. Він взяв на себе утримання і лікування матері Ані. А незабаром зробив їй пропозицію руки і серця. На відміну від своїх батьків, Аня була щаслива в шлюбі.