Артем уже знайшов собі іншу і збирався одружитися з нею, як раптом за два дні до весілля зателефонувала його kо лишня

Якось у вихідні Артем поїхав на дачу колеги на честь її дня народження. Він дуже здивувався, коли побачив, що всі прийшли із парами. Артем навіть не подумав, що можна було прийти зі своєю дівчиною Танею. Іменинниця Рита теж була одна. Вони багато часу провели разом та веселилися. Вранці Артем прокинувся і зрозумів, що він спить у ліжку Рити. — Я не міг, — Артем не розумів, як таке могло статися. Артем поїхав. В офісі він намагався уникати Риту, але вона ніби спеціально постійно з’являлася перед ним. Вона навіть запросила їх знову до себе на дачу. Артем пообіцяв подумати.

Увечері після роботи він побачив, що Таня збирає валізу. Таня сказала, що має іншого, і вони завтра їдуть на море. Наступного дня Артем знайшов Риту та пообіцяв приїхати. Вони зустрілися на дачі, і Рита почала розповідати про себе. Вона жила зовсім одна. Її мати поїхала до Італії з чоловіком, коли Риті було п’ять. Та дзвонила рідко, але спілкування збереглося. Виховував дівчину батько. Його не стало п’ять років тому. Вихідні пролетіли непомітно. Молоді люди звикли одне до одного. Наступні вихідні пройшли там же. І решта теж.

З Ритою було дуже просто спілкуватися. Вони подали заяву до РАГСу і стали жити разом: у будні в місті, у квартирі Артема, у вихідні на дачі Рити. За два дні до весілля молодят зателефонувала Таня. Тетяна nлакала. Виявилося, що її просто обдурили. Наречений, забрав усі її гроші та телефон, посадив на потяг і помахав рукою. Довелося їхати, не залишати її на вокзалі. Поїхав Артем разом із Ритою. Таня сподівалася, що поїде до Артема, але Рита все зіпсувала. Після цього випадку вона кілька разів спробувала повернути Артема. Але спроби були марні.