«Сім’я – це робота. Ти не заробила!» – слова чоловіка стали уд аром блискавки для молодої дружини, і вона зважилася на неймовірне

-Максим, невже ти не розумієш, що мені потрібні гроші? У мене порвалися чоботи. Я вже 4 роки ходжу в одному і тому ж. Мені потрібний новий одяг. Я молода жінка! Чоловік строго на неї подивився, дістав з кишені стос куnюр, порахував і поклав назад. -Я дам тобі гроші тільки на продукти,- сказав він, — Більшого ти не заслужила. -Що ти маєш на увазі?- здивувалася Оксана.- Максим, ти розумієш, що у мене і білизни вже немає? В чому мені ходити? — У тебе є швейна машинка. Вона даремно там стоїть? -відповів Максим. Жінка здивовано завмерла. -Ти серйозно? -Так, цілком. Сім’я – це робота. Ти не заробила, не постаралася ще достатньо, щоб отримати гроші на шмотки. На самому початку їхнього шлюбу Максим не був таким. У них в шлюбі ростуть двоє дітей, на дітей він не економить. Але в останні кілька років Оксана живе в дуже суворому режимі. У якийсь момент Максим вирішив, що жінку потрібно тримати в строгості, інакше вона загуляє.

З тих пір гроші видає виключно за якісь заслуги. Оксана весь день зайнята господарством, смачно готує, будинок у неї завжди в чистоті, в ліжку вона всіляко намагається догодити чоловікові. Але він завжди знайде привід, щоб причепитися. Переконавшись, що догодити йому неможливо, Оксана вnала у відчай. Вона вже думала про роз лучення, але як раз в цей момент їй подзвонив її брат. Вони домовилися зустрітися, адже не бачилися кілька років. Коли вона поділилася з ним ситуацією в своїй родині, він запропонував доnомогу. На наступний день, коли чоловік повернувся з роботи, почав невдоволено вимагати вечерю, Оксана з усмішкою заявила, що якщо йому хочеться щось поїсти, то холодильник повний всякої їжі, нехай сам собі щось приготує. Коли він здивований на неї витріщився, Оксана спокійно заявила, що вона змінила роботодавця і більше у нього не працює.

Чоловік помітив на ній свіжий макіяж і плаття. Жінка сказала, що йде на роботу, зібралася і пішла з дому. Повернулася тільки ввечері. Тоді розлючений чоловік став питати, що у неї за робота така, вона спокійно заявила, що просто працює тепер дружиною у когось іншого. І їй добре за це платять. Вона простягнула йому свій трудовий договір, де було написано, що вона зобов’язана готувати, прати, прибирати, відвідувати з клієнтом театри і заходи, а за це їй пристойно платять. Коли Максим став звинувачувати у зра ді, вона спокійно відмахнулася від усіх його підозр. — Я тебе не зраджую, просто знайшла роботу на більш вигідних умовах. Ти ж мені не nлатиш за мою працю. Вночі, коли чоловік простягнув руку і погладив її по стегну, вона відсторонилася і простягнула йому прайс-лист послуг. Максим після цього усвідомив, що був до дружини несправедливий, довго вибачався і обіцяв виправитися.