Игорью в таксі сіла заkохана парочка, що безперервно цілувалися. А подивившись на дівчину в дзеркало, чоловік в ній впізнав свою дружину

Іноді підступність жінок не знає меж, після історії, яка трапилася з одним моїм приятелем, мені навіть страшно починати відносини. Спочатку у них все було як у всіх; романтика, любов. Але потім Наташа стала ставитися до Ігоря виключно як до банкомату. Він пристойно заробляв, але їй було мало. Вона стала пізно повертатися додому, сказала, що знайшла роботу. Щоб дружина не поверталася так пізно, Ігор навіть погодився на другу роботу. Якось дружина поїхала до матері, так, принаймні, вона сказала, а Ігореві зателефонував приятель і попросив підмінити його. Вечорами Ігор таксував, він погодився.

Він повинен був забрати парочку з готелю. Вони обіймалися. Спостерігаючи за ними, чоловік мимоволі згадав, що колись з дружиною вони були закохані. Коли вони сіли на заднє сидіння, в дзеркалі він побачив, що дівчина ця його дружина. Вона так захоплено цілувала своєго коханця, що навіть не помітила свого чоловіка. Ігор насилу стримувався, щоб не набити її коханцеві піку. Спочатку він підвіз чоловіка, а потім тільки свою дружину. Коли вони під’їхали до під’їзду, Ігор говорить дружині: -Поки я зміну відпрацюю, збери свої речі і забирайся до своїх батьків. Наташа одразу зблідла і стала вибачатися, але Ігор був категоричний.