Люба душі не мала у своєму чоловікові, поки одного разу не зайшла в дім і не застала його у власному ліжку з іншою

Люба дуже любила свого чоловіка Ігоря. Вона буквально його обожнювала. Вставала за дві години до будильника, щоб встигнути спекти для Ігоря смачні булочки. Потім на підносі приносила булочки та каву в ліжко чоловіку. -Щось занадто солодко, в наступний раз поменше цукру поклади. -Добре, буде зроблено. Ти поки снідай, а я для обіду м’ясо розморожу. Люба сама працювала, але встигала швидше повертатися додому, щоб дивувати чоловіка своїми кулінарними здібностями. Раніше Ігор дякував Любу, часто дарував їй квіти, робив подарунки.

Але з часом перестав, а до її страв з 33 порцій просто звик і став приймати як належне. Люба бігла з роботи в садок за сином, потім готувала вечерю для Ігоря, і так кожен день. Як-то Люба поїхала з сином до її мами. Тільки під вечір серце у неї було не на місці: -Мабуть, щось сталося з Ігорем, я це відчуваю. Мама, я залишу в тебе сина, сама подивлюся, що там у Ігоря. -Він що, маленький, чи що, возишся з ним як курка — квочка. Але Люба все ж побirла додому, заходить у спальню, а там чоловік з якоюсь дівкою на ліжку:

-Так я кину свою дружину, мені її просто шко да. Вона ж жити без мене не може, ще головою поїде. А жінка з накаченими губами і вульгарним макіяжем тільки посміялася на це. У Люби всередині все звалилося. Вона вже не пам’ятає, як вигнала чоловіка і розлучницю, і ніхто не знає, на скільки бол яче було Любі, адже вона все приховувала за посмішкою. А потім Ігор зрозумів свою помилку. Адже та жінка не вміла готувала, не доглядала за ним так, як Люба, не хвилю валася за нього… Він зрозумів, що втратив найкращу жінку.