Коли Віктор повернувся з корпоративу, дружина знайшла у його кишені жіночий атрибут. Щоб довести невинність, Віктор поїхав переглянути відеозаписи корпоративу

Повернувся після корпоративу Віктор додому n’яним. Він одразу завалився спати. Дружина вже давно спала. Посеред ночі прокинувся від того, що почув схлипування дружини. Він здивовано глянув на Оксану. — Що трапилося? Жінка показала йому на стрінги, що лежали на столі. Вони не належали дружині. – Я знайшла це у твоїй кишені! Віктор здивовано глянув на дружину. Він був n’яний, але чудово пам’ятав події минулого вечора. Так, він танцював із колегами, але нічого зайвого не сталося. Він намагався все пояснити Оксані, але все ж таки дружина йому не вірила, і він її розумів.

Він зрозумів, що треба знайти якісь вагомі докази його вірності, бо інакше дружина не повірить. Зранку Оксана зібрала свої речі поїхала до батьків. Весь ранок Віктор ламав голову, щоб придумати метод, як дізнатися про події минулого вечора. І тут його осяяло ідеєю. Він вирушив заклад, де проходив корпоратив. Він дав гроші начальнику охорони, той погодився надати відеозаписи. І він покликав дружину та показав відеозаписи, де було виразно видно, що колега підкинув йому білизну до кишені. Віктор і сам не сподівався, що Максим міг так з ним вчинити. Він розгубився.

– І навіщо він це зробив? Дружина винно дивилася йому у вічі. — Вибач, що підозрювала тебе. Вона погладила чоловіка по щоці. -Я розумію, чому Максим пішов на такий крок. Він просто мені симпатизує, мабуть, він хотів нас розлучити, щоб він мав більше шансів. — З чого ти це взяла? — Він доглядав мене, але я вибрав тебе … – А чому ти про це мені не розповідала? — запитальний погляд. — Не хотіла псувати твої стосунки з ним. Відкриті розбірки Віктор влаштовувати не став, але з Максимом припинив спілкування.