Стелла зрозуміла, що словами не зможе переконати сина від весілля з цієї си роткой, і вирішила діяти по іншому

Стелла Едуардівна була жінкою з характером. Вона не зневірилася, коли чоловік покинув її з трирічним сином. Вона відправила малюка в дитячий сад, а сама старанно працювала. Через кілька років їй вдалося відкрити власний бізнес. Вона вклала в бізнес багато сил, він став процвітати і приносити хороший дохід. Жінка дуже старалася, щоб син жив забезпечено, вона забезпечила йому гарну освіту. Син був центром її всесвіту. Павло виріс гідним хлопцем, саме таким, яким мати завжди хотіла його бачити. Він закінчив інститут з червоним дипломом і устроился на хорошу роботу.

Але в двадцять п’ять років жив ще з матір’ю, Стелла довго вмовляла його не переїжджати, і хлопець погодився. Але в двадцять п’ять років він заявив, що знайшов наречену і має намір з нею одружитися. Коли Стелла вперше побачила його обраницю, вона не змогла приховати розчарування. Невже в світі не залишилося нормальних дівчат? Обов’язково, щоб син з усіх можливих претенденток вибрав злиденну сироту з дитиною на руках, яка навіть освіти вищої не має? Стелла намагалася відрадити сина, але той був непохитний. Тоді вона була змушена вдатися до інших методів.

Вона взяла велику суму грошей і поїхала відкуповуватися від небажаної невістки. Тільки з самого порога до неї в обійми кинувся маленький Льова. -Ого! Ви що моя бабуся? Жінка сама не помітила, як взяла його на руки і почала обіймати. Негативний настрій відразу зникло. Яна накрила на стіл, вони посиділи та побалакали. Після більш близького знайомства жінка зрозуміла, що була до дівчини несправедливою. Пізніше вона вибачилася перед сином і схвалила їх шлюб. Льову жінка просто обожнює, вони часто разом гуляють.