Волею долі Максим став самотнім батьком шістьох дітей, і думав, що йому вже нічого не світить. Але в долі були інші плани на нього

Сім’ї Тітових довелося зіткнутися з великим rорем. У Максима і його дружини Олени вже було троє дітей, коли вона заваrітніла трійнею. На сьомому місяці ваrітності у неї виявили страաний діаrноз — злоякісну бо лезнь. Ліkування під час ваrітності організувати було неможливо, тому до кінця терміну вона сильно ослабла і навіть народити сама не могла. Зрештою, на операційному столі жінка воліла віддати своє життя в обмін на три життя. Так Максим став батьком одиначкою шістьох дітей.

Нелегко чоловікові доводилося, але він дуже старався. Йому допомагала мама, яка залишалась з дітьми, коли чоловік був на роботі. А потім журналісти зняли про нього репортаж, який побачили багато людей. У чоловіка з’явилися шанувальниці, які стали писати йому листи. Максим сходив на кілька побачень, але жінки його розчарували, більшість з них були зовсім непридатні для сімейного життя, а чоловік хотів знайти матір для своїх дітей і хорошу дружину.

Але одного разу його зачепив лист від жінки, яку звали Ганною. Анна висловлювала захоплення його стійкістю і писала слова підтримки. Він написав їй у відповідь, зав’язалося листування. Незабаром вони пішли на побачення. З першого погляду чоловік зрозумів, що Ганна дуже гарна жінка. Незабаром народилася спільна дочка. Ганна каже, що бути матір’ю такої кількості дітей непросто, але головне вміти правильно організувати свій час, тоді навіть час на відпочинок можна знайти.