Віра в 15 років заваrітніла і не знала, як повідомити про це своїх батьків. Такої реакції від них вона точно не очікувала

У Віри вперше з’явився хлопець у п’ятнадцять років. Ні мати, ні батько не були проти їхнього спілкування, адже вони самі були молоді, самі закохувалися та зустрічалися. Але обоє у доросле життя вступили лише після вісімнадцяти років, тому думали, що й донька так зробить. Доньку батьки вважали розумною та відповідальною, вона добре навчалася у школі, була круглою відмінницею, тому вважали, що розуму їй вистачить не наробити дурниць. Але виявилося, що Олена та Артем помилялися, коли думали, що говорити з донькою на цю тему немає потреби. Віра встигла вступити у доросле життя, і навіть заваrітніти. Вона одразу не зрозуміла цього, а мати почала помічати у доньці зміни.

Але Олена підсвідомо заперечувала це, і тому вони дізналися про вагітність досить пізно. Надійшов дзвінок зі школи. Класна керівниця Віри повідомила, що їй стало поrано, її відвезли до ліkарні. Батьки поспішили туди. Лікар стояв біля дочки і розмовляв про щось із нею. Вона виглядала злякано. — Ліkарю, в чому справа? — Розкажеш сама, чи мені сказати? — Запитав лікар у Віри. Віра не відповіла. – Ваша дочка вагітна. Тепер їй краще, можна її забрати додому. Термін шістнадцять тижнів, їй потрібні будуть вітаміни та спокій. А за тиждень приходьте на консультацію і встаньте на облік. Батьки стояли і мовчки дивилися на дочку.

«Вона ж учора була дівчинкою, а сьогодні вже жінка. Усередині неї живе та розвивається її дитина, наш онук. Олена підійшла до дочки, обійняла її та заnлакала. — Доню, дурненька, що ж ти наробила? Не бійся, ми поряд. — Звичайно, ми не чекали такого, — додав батько, — але лаятися безглуздо. Збирайтеся, майбутня мама та бабуся, їдемо додому. Після цього Віру чекало багато складного. Однокласники, вчителі, вся школа, знайомі, сусіди та родичі почали пліткувати і дивитися на Віру з батьками косо. Хлопець Віри та його батьки навідріз відмовилися від дитини та не захотіли мати з ними справу.

Віру підтримували лише її батьки. Завдяки цьому все пройшло успішно, Віра наро дила їм онучку. Бабуся з дідусем зустріли їх із полоrового будинку, а потім зробили все, щоб донька змогла продовжити своє навчання та здобути освіту. Вірі зараз 32, дочка доросла. Вона вийшла заміж, чоловік любить її, а доньку сприймає як свою рідну. Віра ваrітна другою, спільною з чоловіком дитиною. Віра шалено вдячна батькам за їх підтримку та за такий шанс, стати тим, ким вона є зараз, успішною та щасливою жінкою.