Артем кожен день бачив одну і ту ж дівчину біля магазину, але він ще не знав, ким вона була насправді

Кожен день під час обідньої перерви Артем бачив, що якась дівчина зупиняється біля магазину одягу і роздивляється сукню у вітрині. Дівчина привернула його увагу не випадково, вона була дуже красива. Вже місяць він за нею спостерігав. -Поль, як ти думаєш, чому вона туди ходить кожен день?- запитав він якось колегу. Поліна задумливо прищурилася, розглядаючи дівочу постать. -Сподобалася чи що? Не знаю, плаття напевно хоче купити. Тільки воно їй не по кишені. -Звідки знаєш?- здивувався Артем. -Одягнена вона простенько, а цей магазин дуже дорогий. Ну так що, сподобалася вона тобі? Очі колеги глузливо блиснули. -Може бути… Щось у ньому реагувало на цю дівчину і тягнулося до неї.

На наступний день Поліна прийшла радісна. -А я все довідалася! Видам конфіденційну інформацію в обмін на коробку печива! Артем здивувався. А Поліна плюхнулася в сусіднє крісло. -Звідки ти дізналася? -Ця інформація засекречена. Секрет фірми! Артем подивився на неї наполегливо. -Ну добре, — здалася дівчина, — Я розпитала дівчат з магазину! Ну ти згоден на печиво чи ні? -Згоден, звісно. Викладай! -Вона питала про чорну сукню. Ти її зразу впізнаєш, якщо зайдеш в магазин. Звати дівчину Белла, і працює вона в сусідньому супермаркеті. Артем поспішно встав. -Куди ти? — здивувалася Поліна. -Печиво тобі купувати із сусіднього супермаркету, — на губах парубка блиснула сліпуча усмішка.

Він хотів подивитися на дівчину поблизу. Поблизу вона виявилася так само гарна, навіть краще. Прихопивши коробку з печивом, він прямо вирушив за сукнею. Він не пошкодував ніяких грошей, щоб її купити. Незабаром він підійшов до неї, щоб познайомитися. Дівчина дуже ніяковіла, але погодилася з ним погуляти. Коли під час прогулянки він подарував їй сукню, вона розnлакалася. Артем розгубився, він думав, що зробив щось не так. Але Белла сказала, що збирала гроші бабусі на сукню вже багато часу. Коли вони проходили біля магазину, бабусю дуже вразило це плаття. Бабуся її виростила одна, постійно відмовляла собі у всьому, тому вона мріяла її порадувати. А він взяв і подарував це плаття! Вона була щаслива. Скоро вони стали зустрічатися, одружилися через рік.