Чоловік ніколи не поважав Ірину, але коли діти зви нуватили його, мати тут же встала на захист чоловіка. І у неї для цього була досить сер йозна причина.

Ірина, поспішаючи, готувала сніданок на кухні, чоловік повинен був вийти з ванни, але нічого не було готово. Вадим постійно спізнюється, ось і злиться. На кухню зайшла дочка і почала просити грошей, мати відправила її до батька, а та почала обурюватися, що у неї вічно нічого немає. Так і було, гроші закінчувалися, потрібно було економити. Дочка стверджувала, що вони і так живуть дуже скромно. — Коли заробиш перші гроші, тоді й поговоримо. — Тобі звідки знати, ти ж не працюєш, мамуля? Ірині стало сумно, діти її абсолютно не поважають. Вони вважали її невдахою, хоча саме через них жінка втратила кар’єру.

Прийшов чоловік і почав бурчати на дружину, бо сніданок ще не був на столі. Ірина звикла терпіти і тримати все в собі. Але цього разу вирішила заявити Вадиму, що хоче влаштуватися на роботу в магазин. Чоловік відповів, що він проти І сказав, що вона не вміє нічого, навіть гроші рахувати. Дружина нагадала йому, що вчилася на бухгалтера, він сказав, щоб вона працювала в цій сфері. Але у жінки вік не той і досвіду немає. Він продовжував грубіянити, взувся, надушився і пішов. Ірина nлакала від об рази і безвиході, але швидко заспокоїлася, щоб діти не помітили. Дочка прийшла і почала звинувачувати матір в тому, що вона терпить таке ставлення до себе.

Ірина захищала чоловіка, коли дочка почала говорити, що він по-свинськи ставиться до дружини. Дівчинка теж одяглася і пішла. Вона була схожа на тата своїм грубим характером. А Ірина — дуже спокійна людина. Прокинувся син і в сльозах прийшов на кухню. Мама сказала, що це всього лише сон, Але хлопчик відмовлявся йти в школу. Ірина зайшла в кімнату і почала ридати. Жінка дуже втомилася від такого життя, їй хотілося завоювати повагу в цьому будинку. Через 10 хвилин заспокоїлася, вмилася і пішла годувати дитину. З цього моменту вона вирішила, що точно влаштується на роботу і доведе всім, що здатна на багато що.