Коли брат попросив у мене поrостювати на дачі з сім’єю, я не відмовила, але те, що сталося через тиждень, я не можу згадувати без бо лю

Брат зі своєю сім’єю живе окремо від батьків. Має двох синів. Сім’я чекає на поповнення, вони чекають на третю дитину. Невістка сподівається, що буде дівчинка. Сини маленькі, дошкільного віку. У сім’ї працює лише брат, але має низьку зарплату. Батьки допомагають. Взяли іnотечний kредит і купили їм трійку; батьки дружини купили меблі, постійно привозять продукти, допомагають у фінансовому плані. А брат з дружиною продовжують тільки народ жувати дітей. З моїм братом у нас ніколи не було теплих стосунків. В нас різні батьки. У дитинстві я часто залишалася у бабусі по батьківській лінії.

Я її дуже любила, хоча мама не ладнала з нею, але мені не забороняла спілкуватися з батьком та з бабусею. Бабуся залишила свою дачу мені. Дачу збудував мій дідусь, я його не бачила. Будинок був дерев’яний. Я дуже любила мою дачу, тут відпочивала від усіх, від міського шуму. Дуже часто їздила туди. Можу сказати, що це мій найулюбленіший куточок. Якось брат попросив пожити на дачі. У місті було спекотно, неможливо було дихати. Мені шкода стало дітей – і я віддала ключі. Брат надсилав мені фотки свого сімейства, всі були щасливі та задоволені. А за тиждень він подзвонив і попросив якнайшвидше приїхати. На дачі сталася поже жа.

Я одразу поїхала. Від дачі нічого не лишилося. Брат мовчки віддав мені ключі, нічого не сказав, поїхав зі своєю родиною. Поже жники мені пояснили, що поже жа сталася через необережне поводження з вогнем. Інспектор не виключив версію, що діти грали зі сірниками — і в результаті сталася поже жа. Я взяла висновок і попрямувала до брата. Він жодного разу не дзвонив мені з того часу. Я сказала, що він повинен відшкодувати збитки, тому що ви нна його родина. Увечері мені зателефонувала мама і вчинила сkандал; мовляв, сім’я брата ледве вижила, а я вимагаю відшкодування. Тоді я сказала мамі, що діти гралися зі сірниками, тому й сталася поже жа. Відповідь мами мене сильно здивувала: це ж діти, що з них візьмеш ?