Мати відмовилася її годувати — але дівчинка без рук і ніг виросла і тепер шиє сумки і навіть водить автомобіль!
Це історія про те, як людина може домогтися всього, якщо ставить перед собою мету. Емі Брукс з Піттсбурга з’явилася на світ з вродженим дефектом. У процесі вагітності у плода не розвинулися руки і ноги. Відразу після народження від дівчинки відмовилися батьки. Мати просила персонал лікарні не приносити її на годування. Але дитині пощастило!Знайшлися люди, які не залишили її, і допомогли стати тим, ким вона є зараз.

Майже відразу після того, як від неї відмовилися рідні батьки, дівчинку удочерила сім’я Брукс.Як пізніше зізналася сама Емі, лікарі не сподівалися на те, що вона стане повноправною і незалежною.Але прийомні батьки відмовилися змиритися з цим, і зробили все можливе для дитини.

Саме вони мотивували її стати краще.Звичайно, їй не все вдавалося легко і з першого разу. Спочатку доводилося важко, але з роками вона знайшла довгоочікувану незалежність від жорстоких реалій зовнішнього світу. А зараз вже доросла жінка вчиться водити машину.

Вона розуміє, що не може робити все так само, як це роблять інші люди. Але це не зупиняє її, а лише мотивує. Емі впевнена, що може впоратися з усім, просто інакше, ніж інші.Чим займається Емі Брукс по життю?Жінка веде власний канал на YouTube під назвою «Як вона це робить? ».

Передплатники можуть побачити, як вона справляється з повсякденними справами без рук і ніг. Сама Емі визнається, що їй непросто справлятися з камерою.Але вона робить це для тих, кому потрібна її підтримка. Оскільки в світі ще багато людей з вродженими дефектами, яким просто потрібна мотивація.

Жінка сама створює власні відео без допомоги інших людей. Вона налаштовує обладнання і записує ролики. Щоб зробити це, вона використовує підборіддя, рот і плечі.Крім того, вона каже, що любить робити фотографії, але професійним фотографом себе не вважає. Дівчина щодня отримує десятки коментарів на сторінках соціальних мереж. Є і негативні, але більшість з них — позитивні, зі словами підтримки.

Як зізнається сама Емі, своїм найбільшим досягненням вона вважає те, що вона навчилася шити. Цей виклик, як і інші, вона теж подолала. Емі шиє сумки, які потім продає через соціальні мережі.Її батьки мріяли про те, щоб дівчина стала самостійною і незалежною. Але вони і уявити не могли, що вона доб’ється такого успіху.

Мама Емі визнається, що хотіла лише, щоб дочка не була прив’язана до крісла. Тому повна незалежність дорослої жінки-інваліда стала для неї приємним сюрпризом.Сподіваємося, що ця незвичайна історія вас по-справжньому надихнула! Пишіть в коментарях свою думку і розкажіть, чи знаєте ви про подібні випадки!