Залишену в пологовому будинку Юлю хотіли забрати відразу три родини.

Залишену в пологовому будинку Юлю хотіли забрати відразу три родини. Тільки ось одного разу Юлі стало погано. Лікарі почали обстеження — і ці люди як крізь землю провалилися — жодна з трьох сімей не захотіла її бачити у себе вдома. Весь персонал плакав, коли дізналися, що вже готуються документи …

Від неї відмовилися прямо в пологовому будинку.Від цієї дівчинки мати відмовилася відразу ж — прямо в пологовому будинку. Молода, сама ще майже дівчинка — їй дитина була не потрібен. Але ми були впевнені, що надовго Юля — так назвали дівчинку — в пологовому будинку не затримається.

Дуже красива дівчинка, з величезними блакитними очима і густими віями, здоровенька — на таких діток завжди є черга з бажаючих. І в цей раз три сім’ї захотіли взяти Юлю в свою сім’ю. Тільки ось одного разу Юлі стало погано.Лікарі почали обстеження і з’ясувалося, що у дитини — тяжкий генетичне захворювання. Дівчинці все життя буде потрібно спостереження лікарів, медичні препарати, регулярні курси лікування.

Всі бажаючі її усиновити, дізнавшись цю новину, як крізь землю провалилися — жодна з трьох сімей не захотіла пов’язувати своє життя з хворою дитиною. Ми вже змирилися з тим, що Юля залишиться в будинку малятка, як раптом дізналися, що на неi готуються документи на удочеріння.

Але ще більше ми здивувалися, коли дізналися, що нова мама Юлі — та сама акушерка, яка і допомогла дівчинці з’явитися на світло. Жінку діагноз малятка зовсім не злякав.І, до речі, коли нова мама дівчинки почала їздити по лікарях, з’ясувалося, що діагноз був поставлений помилково. Звичайно, лікуватися доведеться — але далеко не все життя.