Одного разу чоловік прийшов з роботи раніше, щоб купити подарунок дружині.

Коли йшов через парк, побачив знайомі фігури. Світлана йшла під руку з Віктором. Петро спочатку хотів підійти і вдарити, але потім взяв себе в руки. Він спостерігав за парочкою до тих пір, поки вони не розійшлися. Світлана глянувши на годинник, поспішила додому. Петро передумав купувати подарунок. Він йшов додому і роздумував, як йому вчинити.

Одного разу чоловік прийшов з роботи раніше, щоб купити подарунок дружині. Приводу ніякого не було, просто хотілося зробити приємне. Коли йшов через парк, побачив знайомі фігури. Світлана йшла під руку з Віктором …Петро сидів на роботі. В голову не йшли цифри, на які він дивився вже цілу годину. Сьогодні чоловік побачив, як Світлана стріляла очима на нового працівника. Вона забігла до нього, щоб вивідати, що приготувати на вечерю. Дружина завжди приходила з такими питаннями. Петру приємно, що Світлана уважно ставиться до його побажань.

Віктор прийшов до них зовсім недавно. Працівник з нього не дуже, але директор сказав, що навчиться, і залишив на випробувальний термін. Петро випадково побачив, як зіткнулися Віктор зі Світланою. Вони поговорили, чоловік вибачився, і розійшлися. Дівчина довго дивилася вслід Віктору. Петру не сподобалося надмірна увага дружини до того чоловіка.Після того випадку з’явилася недовіра щодо Світлани. Він не був упевнений, що зараз дружина приходить до нього. Тому пильно спостерігав, не спілкуються вони, коли думають, що Петро не бачить. Підозрілого не помітив нічого. Через деякий час Світлана перестала приходити на роботу до чоловіка. Подзвонить, запитає, і на тому все. У той час Віктор звільнився з роботи, і Петро більше не згадував про нього. Заспокоївся і щодо дружини.

Одного разу чоловік прийшов з роботи раніше, щоб купити подарунок дружині. Приводу ніякого не було, просто хотілося зробити приємне. Коли йшов через парк, побачив знайомі фігури. Світлана йшла під руку з Віктором. Петро спочатку хотів підійти і вдарити, але потім взяв себе в руки. Він спостерігав за парочкою до тих пір, поки вони розійшлися. Світлана глянувши на годинник, поспішила додому. Віктор пішов у інший бік. Петро передумав купувати подарунок. Він йшов додому і роздумував, як йому вчинити. Нічого не придумавши, вирішив, що розповість все, що бачив.

У будинку Світлана чекала з накритим столом для вечері. Чоловік не став довго думати, і прямо з порога почав питати, що пов’язує її з Віктором. І що він їх сьогодні бачив, тому заперечувати марно. Дружина не наважувалася говорити. Потім все ж почала. З Віктором сьогодні зустрілися вперше, з тих пір як зіткнулися на роботі. Він взяв номер телефону, і постійно дзвонив Світлані. Але вона не піддавалася. Тільки сьогодні, коли він сказав, що терміново поговорити потрібно, вона погодилася. Але між ними нічого не було. На пропозицію Віктора зустрічатися, Світлана відмовилася. Далі дівчина говорила, що змінювати навіть не думала, тому що любить Петра.Чоловік повірив дружині, лише просив, якщо зустріне кращого, просто скаже правду. На тому й домовилися, Минуло чимало років. У Петра і Світлани чудова сім’я, виховують двох синів. Іноді чоловік замислюється, що якщо б не повірив тоді дружині?