Коли я наrодився, мама була ще зовсім молодий. Вони з батьком познайомилися в школі, а після її закінчення вона заваг ітніла.

Коли я народився, мама була ще зовсім молодий. Вони з батьком познайомилися в школі, а після її закінчення вона завагітніла. Мамині батьки були проти того, щоб вона народжувала. Вони сказали, щоб робила аборт. Вони хотіли, щоб їх дитина влаштувала для себе зовсім інше майбутнє. А чи не няньчила з дитиною. Закінчила університет, влаштувалася на гарну роботу, знайшла красивого і багатого чоловіка. Тому, коли вона сказала про те, що вагітна, батьки вигнали її з дому. Сказали, що ніколи не приймуть її дитини і зятя. Мама була в розпачі. Але на цьому її тяжка доля не закінчилася. Після мого народження мій названий батько кинув маму: йому не потрібен був вантаж у вигляді дружини і дитини. Він сказав, що ще не готовий до сімейних відносин і хоче влаштувати себе в житті. Більше мама його не бачила.

Мама була дуже сильною жінкою. Коли її все покинули, а вона залишилася з малою дитиною на руках — не здалася, не дала мене в дитячий притулок, а виростила хорошого сина. Їй пощастило: вона знайшла кімнату яку здавала літня пенсіонерка; баба Ліда допомогла мамі, впустила в свою квартиру. Допомагала мамі з вихованням. Коли мама багато працювала, баба Ліда няньчила мене. У неї не було своїх дітей, тому вона була лише рада, коли в її житті з’явилися ми з мамою. Мама працювала на двох роботах, щоб прогодувати нас. Вона дуже хотіла дати мені все найкраще. Я дуже вдячний мамі за все її сили і виховання. Як би не вона, не знаю, ким би я виріс.

Мами не стало, коли мені було шістнадцять років. Вона тяжко захворіла, а коштів на дороге лікування у нас не було. Опіку наді мною взяли мамині батьки, у них просто іншого виходу не було. Але жити з ними я не став. Я відразу сказав їм, що вони для мене ніхто, і жити з ними я не буду. Після смерті мами я вирішив, що зроблю все, щоб добитися в житті всього. Я вчився і паралельно працював. Я старався з усіх сил, щоб чогось досягти. Я закінчив університет і влаштувався в міжнародну компанію. Робота мені подобалася і оплачували добре.

Коли мені виповнилося двадцять вісім років, я мав власну квартиру в центрі міста і виплачував кредит на нове авто. Одного разу мені зателефонував мій батько. Я був дуже здивований, не очікував коли-небудь його почути. Він попросив зустрітися. Я думав, що батько хотів попросити вибачення за всі роки своєї відсутності. Але коли ми зустрілися, він почав скаржитися на своє життя. Навіть не сказав, що йому шкода, що покинув нас з мамою, не спитав, де мама і як вона. Я дуже розсердився на нього. Я слухав, як йому важко жити, як його дістала його нова дружина. Виявилося, що він хотів вибачитися переді мною грошей, тому що у нього купа кредитів. Я мовчки вислухав його; єдина думка, яка не покидала мене весь розмова: «невже ця людина може бути моїм батьком! ».За всі роки він навіть не спитав про маму, про те, як я живу. Я просто встав і попросив більше ніколи мене не турбувати. Мені було прикро, що мама зустріла саме такого чоловіка і саме він був мої кровним батьком.