Свекруха відмовився прописати дружині в їхній квартирі. Після її смерті Женя все-таки народила дитину від Єгора.

Женя приїхала вступати до театрального училища на початку 90-х. Вона була дуже nриваблива та хитра. Але вона не змогла вступити до училища. Тоді дівчина вирішила піти працювати на завод контролером, де познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Через два роки вони з Єгором побралися, і вона переїхала до нього. Єгор був дуже спокійною та освіченою людиною. У двокімнатній квартирі вони мешкали разом із мамою Єгора. Свекруха з обережністю ставилася до невістки.

І коли Женя звернулася до неї із проханням прописати їй у їхній квартирі, вона відмовилася. Навіть тимчасово не прописувала її. Під час розмови з сином вона сказала, що не прописуватиме її, бо не довіряє Жені. Вона боя лася, що Женя може відібрати у них квартиру, і тому не прописувала її. Свекруха помічала, що Женя не хо че народжувати дітей і що вона не любила Єгора, а її син по вуха був заkоханий у неї. Після її сме рті Женя все-таки наро дила дитину від Єгора. Вона навіть умовила чоловіка прописати її у цій квартирі.

За півроку вона сказала чоловікові, що більше не любить його і хоче піти до іншого. Але при цьому вона попросила Єгора залишити квартиру, щоб вона з новим залицяльником і з дитиною жили там. Єгор здивувався і сказав, що він не піде нікуди, адже це його квартира. Наступного дня новий kоханий Жені переїхав до них. Єгор не витримав, коли побачив його. Він вигнав його разом із дружиною і відібрав у них свою дитину. Незабаром він продав цю квартиру і куnив нову, де вони жили разом із дитиною.