Ілля знайшов собі ідеальну дружину, яка наро дила йому двох дітей. Але це щастя він проміняв на хвилинну слабкість.

Іллі завжди подобалися ефектні та жваві дівчата, він не звертав уваги на їхнє минуле та на те, скільки хлопців у них було. Головне для Іллі – це яскрава оболонка. Він бігав за такими дівчатами, дуже вони були до душі. Такі веселі, легкі на підйом, всі готові. З ними Ілля почував себе живим, відчував приплив енергії. Тільки от батьки постійно твердили синові, що за дружину він повинен взяти дівчину скромну і пристойну без жодного минулого. Але такі сірі миші не цікавили Іллю, та й до батьків прислухався – одружуватися не поспішав. Коли Ілля нагулявся, йому виповнився четвертий десяток. Треба б і про сім’ю замислитися, про дружину та дітей.

Почав шукати ту, яка і йому, і батькам сподобається. Знайшлася така дівчина на ім’я Ліза. Вона вчилася в університеті, ще зовсім молоденька, без темного минулого, наївна, мила дівчинка- саме те, що шукав Ілля. Сама Ліза була рада тому, що такий поважний чоловік, як Ілля, раптом звернув на неї увагу. Усі дівчата з курсу заздрили. Їхні хлопці на автобусі їдуть, а її Ілля на дорогій машині. Ще дарує квіти, великі дороrі букети. Гарно Ілля доглядав дівчину. І батькам Ліза дуже сподобалася- вирішили зіграти весілля. Мама відразу Іллі сказала: -З дітьми не затягуй. Все так і зробили, за 9 місяців Ліза наро дила хлопчика. Батьки Іллі були не в собі від радості та щастя, всі були задоволені.

І сам Ілля почував себе добре в ролі доброго батька, чоловіка і зразкового сім’янина. Ліза добре закінчила університет, а потім наро дила ще й дівчинку. Бабуся з дідусем задарували невістку подарунками, вже не знали, як показати свою радість. Дуже любили вони Лізу. Завжди хвалили її. Одного дня Ілля підійшов до Лізи, щоб повідомити важливу новину: -Ми розлучаємося … -Що, але як, чому?! -Ліза, пробач мені, я знаю, як жа хливо роблю, але я полюбив іншу. Дім і все залишаю тобі та дітям. Але я йду. Цією іншою стала нова секретарка на роботі Іллі. Вона була тією самою фатальною жінкою, до якої так тяглася душа Іллі ще з молодості. Батьки були розчаровані вчинком сина, але всіляко продовжували підтримувати Лізу. -Це не надовго, – говорила мама Іллі.