Через рев нощі втратив свою Златовласку. А всього лише треба було почути пояснення дівчини.

Марго була дуже красивою і статною дівчиною, з гарними рисами і розкішним золотим волоссям. Її ще з дитинства називали “Златовласка”. Зустріла якось наша Златовласка чоловіка своєї мрії. Вона була зачарована ним. Сам із себе він нічого не уявляв, не був красенем-серцеїдом. Сухощавий чоловік в окулярах. Але була в ньому якась владна харизма, якась внутрішня привабливість. У ньому була агресивна владність, що дуже рідко зустрічається у чоловіках. Саме про таке мріяла дівчина. Особливо красиво він умів доглядати: шанобливо, не нав’язливо та дуже тактовно. Він водив Марго різними гарними місцями, організовував незвичайні побачення, влаштовував цікаві тури.

Та й в інтимному плані він теж був добрий. Коротше, не чоловік, а казка! Зненацька він зник. Його не було довгий час. Жодних пояснень, жодних слів, жодна здогадка не осіняла Марго. Їй було дуже прикро, та й погано без нього. Вона з ним пов’язувала великі надії, мріяла про гарне спільне життя… і раптом все зникло.Вона намагалася не давати про себе знати, все чекала, що він зробить перший крок. Зрештою, вона не витримала і поїхала до нього. Її зустріла зовсім інша людина. Це не був той попереджувальний, випещений, інтелігентний, люблячий чоловік. погляд його був порожнім і чужим, а той внутрішній вогонь, що осяяв його, погас. Марго відчув себе нещасною та непотрібною. почала звинувачувати себе за те, що прийшла. Але зібралася і запитала:

-Що трапилося? Чому ти пропав? – Тому, – холодно промовив чоловік і простяг їй конверт у руки. Марго відчинила конверт і побачила свої фотографії з її колишнім хлопцем, з яким вона зустрічалася днями, щоб віддати давній борг.На фотографіях вони ціл ують один одного в щічку, обіймаються під час зустрічі, йдуть вулицею, заходять до її під’їзду. Виявилося, що цей імпозантний інтелігент наймав приватного детектива, щоб стежити за кожним кроком Марго, щоб заспокоїти своє хворе чистолюбство. Звичайно, детектив не втрачав моменту та вирішив заробити грошей. Зробила фотографії зі зручного йому ракурсу та представив клієнту. Робота була зроблена справно. Марго просто розвернулась і пішла, їй не хотілося нічого пояснювати, та й спілкуватися з ним було їй неприємно, навіть огидно.