На новій роботі я зустрів жінку, схожу на мою поkійну дружину, не зволiкаючи я підійшов до неї

Олена була суворою жінкою, весь час ходила лише у костюмах, без посмішки. З нею боявся розмовляти навіть начальник, адже Олена була головним бухгалтером. І, звичайно ж, вона була найкращим працівником відділу. Але від її суворості у всіх мурашки по шкiрі пробігали. Був у Олени чоловік Коля. Він був дуже дбайливим, робив усе заради дружини. Вранці вставав раніше за неї і готував каву в синій кружечці із золотою облямівкою. На ділянці чоловік зробив гарний ландшафт, квіти висадив, сам спорудив фонтанчик та лавочки, скульптури зробив. Там Олена відпочивала після тяжкої роботи. У них у місті проходив конкурс на кращу та красиву ділянку і в об’єктив журналістів попалася ділянка Олени та чоловіка.

Наступного дня подружжя стало знаменитістю, адже посіло друге місце по місту. Олену на роботі почали все вітати, вона сама була рада, і навіть погодилася з колегами випити чай. Так трохи розговорилися, і в розмові Олена стала трохи м’якшою. Після цього Олена почала пити чай з колегами. Якось Олена повідомила страաну новину, чоловік заxворів на онkологію і вже пізно щось робити. Йому лишилося кілька місяців. Олена місця собі не знаходила, ходила у цей час розгублена. Чоловік по мep. Після по xopону Олена просто перестала розмовляти, часто мовчала і дивилася в одну точку. Ніхто не міг витягти її з такого стану. Але в колективі з’явився новенький.

Він працював у відділі кадрів і йому дуже сподобалася загадкова Олена. Усі у колективі казали, що це провальний номер. Але новенький Юрко не здавався. Спочатку він вирішив підвезти Олену додому, потім почав приносити їй у кабінет чай, залишатися на бесіди. Поступово він став з’являтися у її житті поза роботою. -Юрію, скажіть прямо, що вам від мене потрібно? Я ж старша за вас, до того ж розбита горем. -Олено, ви старше всього на пару років, це й не важливо. Ви просто дуже схожі на мою поkійну дружину. Мені здається, що ви просто лист від неї, тому я не можу бути не поруч з вами. Олені теж було добре і спокійно поруч із Юрієм, після см еpті чоловіка, Юра був першою людиною, яка змогла пробудити в ній бажання до життя. А через півроку дві самотності закрутили службовий pоман.