Ганна випадково виявила, що чоловік має молоду коханkу. Вона не була готова здатися, і в голові у неї з’явилася nідступна ідея

Тимур побачив Ганну в салоні краси, де вона працювала візажистом. Сам він прийшов у салон на ма саж спини. Поки чекав на свою чергу, встиг познайомитися зі своєю майбутньою дружиною. Вони були одружені з лишком одинадцять років. У сім’ї росли дві дитини: десятирічна Олександр та восьмирічна Ольга. Діти вчилися добре, і, крім школи, відвідували спортивні секції. Сашко на карате, а Оля – спортивні танці. Сім’я у них була з статком вище середнього. Чоловік на солідній посаді у банку, дружина модний візажист.Якось Тимур, повернувшись із корпоративної вечірки, вирубався на дивані, залишивши при цьому телефон на журнальному столику.

Телефон тріпнув. Ганна побачила СМС: “Милий, я за тобою скучила”. У неї потемніло в очах: “Коханkа?!”. Анна переглянула месенджер. Там і знайшла трирічне любовне листування… Ганна була горда жінка. З твердим характером… Вранці чоловік виявив валізу зі своїми речами біля вхідних дверей. – Що трапилось? Ти збожеволіла? – здивовано спитав чоловік. – Я?! Ні. А ось ти…Тобі молоденьке тіло захотілося? – відповіла Ганна питанням на запитання. Тимур зрозумів, що дружина знає. – Ти мені як старий добрий друг. А з нею я по-іншому почуваюся. Вона особлива. – намагався порозумітися чоловік. – Десять років тому я була для тебе особлива. – продовжувала тиснути дружина.

– Ти плануєш жити із нею? – Ну, так. Пробач. Квартиру залишу тобі, нам куnлю іншу. – сказав Тимур. – Чудово. І якщо в тебе стовідсоткова сім’я, то забереш із собою дітей. Мені потрібно облаштовувати своє життя. – твердо сказала Ганна. – Що? – Тимур був уражений. – А ти?! Ти ж мати! – А ти їхній батько! Забезпечений ти краще за мене. Сім’я у тебе повноцінна. І діти більш менш самостійні. А мені знадобиться свобода, щоб знайти нового чоловіка. Не тобі ж одному “обновки”… – Мам, не хвилюйся. Його коханка затята противниця дітей. Я у соцмережах поцікавилася. Довго моїх не витримає… Днів за десять молодуха втекла від Тимура. Ганна вибачила і прийняла чоловіка назад.