Максим вирішив не сумувати після роз лучення, і знайшов нову дружину. Але він і не думав, що все буде так складно

– Том, не можна не прасованою білизною ліжко заправляти. – Ось так новини. І хто його прасує? Все життя стелила таким. – А Ліка прасувала завжди. Заключне речення розпочало новий сkандал. Макс останнім часом підсвідомо звіряв діяльність нової дружини з діяльністю колишньої дружини. Коли вони почали зустрічатися, закоханість не давала чоловікові помічати дрібниці. Але після одруження, коли Тома вже переїхала жити до Макса, почали випливати назовні всякі недоліки. З Лікою Макс жив досить тривалий час, щоб звикнути до деяких речей.

Він належить до категорії людей, які негативно ставляться до змін. І тепер, коли у нього в квартирі нова господиня, Макс регулярно спрямовує її діяльність у звичний собі уклад. Тома ж закипає, як тільки чоловік згадує ім’я колишньої. Вона думає, що чоловік вихваляє ту, і щоразу уїдливо запитує, навіщо ж той розлучився зі своїм ідеалом. – Ти знущатися з мене надумав?! Ти, до речі, не плануєш вимагати від мене поводитися в ліжку так само, як Ліка? – Ну навіщо ти приплітаєш Ліку? Я говорю про те, що вважаю правильним.

– З твоїх слів виходить, що я не так все роблю, тільки твоя Ліка розумниця. Макс аж ніяк не хоче ображати Тому, і ніколи не зіставляв її зі своєю екс – дружиною. Його лише турбують зміни чи не у всьому звичному способі життя. І захищаючи звичний собі побут, він, без жодної задньої думки, посилається на Лику. А у Томи, незважаючи на те, що любить Макса без пам’яті, прокидаються сумніви – чи не помилилася вона з вибором. Замість щасливого життя, з яким вона пов’язувала величезні надії, вона влипла у гру “Хто краще”. Чи може Макс прагнути Ліки? Ні, той її ненавидить від щирого серця. У цьому Тома певна. Чоловік давно втратив зв’язок із колишньою дружиною. Як же їм нівелювати власні бзіки?