Чоловік підозрював мене в зраді весь час, а свекруха тільки підливала масла у воrонь. І ось моє терпіння лопнуло

Це історія про те, як моє терпіння лопнуло. Мій чоловік завжди був ревнивий, іноді ці ревнощі доходили до абсурду. Останній раз, коли я пішла в магазин і затрималася там, сkандал закінчився тим, чим я і не могла припустити. Він пред’явив мені за наших дочок. – І взагалі, старша на Дімку схожа, нічого в ній мого немає. Ти переспала з ним, коли я у відрядження поїхав. Мама правильно тоді мені сказала, вона помилятися не може. Так, з нами жила свекруха, яка то і робила, що підливала масло у вогонь. Ніколи у нас не було нормальних відносин. – Так, синку, вона тобі не пара. Я завжди тобі про це говорила.

Та й на молодшу подивися, у неї ж взагалі нічого нашого немає, вона і обличчям на нас не схожа, як і перша, точно, в Москві нагуляла. – Так, не просто так же вона тоді затрималася. – погодився тоді мій чоловік з мамою своєю. Затрималася, я тоді у мами. Приїжджала до неї раз в кілька років, чоловік мені забороняв бачитися з нею частіше. Він ніколи не був упевнений у мені. А мені ж просто, хотілося побути з нею трохи довше. І дочка бабусю бачила в перший раз майже, останній раз, мама моя на виписці її бачила, вже через три дні, чоловік мій маму виставив за поріг, мовляв, вона заважає нам жити, а його мама нам ніколи не заважала …

Ну ось це і було останньою краплею. Я розбудила своїх дочок, і ми зібрали речі. Знаєте, що він мені сказав? – Тань, не йди. Я тебе кохаю. Не важливо мої це діти або чужі. І цю людину я любила 15 років. Він мене з дому не випускав, він ще сумнівається в моїй вірності до нього? Я пішла з дочками до свого батька, він же не раз приходив, я його пробачила і повернулася. Але протягом п’яти наступних років сkандали на ґрунті ревнощів не припинялися, і я пішла від нього на зовсім, зрозуміла, що я більше не люблю його, ці сkандали в мені вбили всі ті почуття, які я коли-небудь відчувала до нього.