Женя з нареченою виrнали батька зі свого ж помешкання, але вони не очікували, що старий виявиться таким спритним

-Євгене, ну скільки можна, і так натовпом живемо в квартирі, ще твій батько тут постійно ходить, заважає … я не можу себе спокійно і комфортно відчувати. -Христина, а що ми можемо зробити, це ж його квартира? -Так Навіщо йому тут з нами жити? Давай ми йому маленьку однокімнатну знімемо, він все одно один, йому місця багато не потрібно. Так Женя пішов до свого батька, просити, щоб той з’їхав, доки він зі своєю нареченою у нього в квартирі будуть жити. Батько, напрочуд, сина відреагував спокійно: -Добре, якщо місця вам мало, я з’їду. Христина відразу ж знайшла потрібну квартиру, і батько з’їхав.

Минув якийсь час, і дівчина знову почала нити хлопцю: -Женя, чому ми маємо nлатити за оренду твого батька? Хай він сам за себе nлатить. -Христина, ми і так його з дому вигнали … -Ми не виганяли, він сам з’їхав. До того ж він військовий, у нього має бути nенсія, як твоя зарплата. А нам зараз потрібні rроші. Женя з опущеною головою знову пішов до батька. І батько знову спокійно відреагував. Христині і цього було мало, вона зажадала, щоб квартира була записана на Женю: адже потім через нього можна переписати майно на себе. Батько й цього разу погодився. -Привозь свої документи, я все зроблю. -Тату, ми з Христиною відпочивати поїдемо до моря, зараз не встигнемо.

-Тоді я і без тебе все зроблю, ти мені копії документів принеси. За тиждень Женя з Христиною повернулися. Відпочинок пройшов огидно, вони постійно сварилися. На подив, на порозі квартири стояв батько. -А Що ви тут робите? – Запитала Христина. -Що за дурне питання … я на порозі своєї квартири. А ось у валізах ваші речі, забирайте. А ти, синку, вибирай зараз: або живеш зі мною в моїй квартирі, або зі своєю марнотраткою, але в орендованій. І тут Женя справді задумався над тим, як Христина весь час їм маніпулювала із цією квартирою. Він дуже довго збирав на відпустку, але вона і там була незадоволена і все псувала. Женя глянув на Христину, перетягнув її валізи до під’їзду і залишився з батьком.