Теща знала про зра ду чоловіка, але не переїжджала через те, що не змогла дозволити собі окреме житло.

Оля дуже сподобалася батькам Грицька. Вона зі скромної та небаrатої родини. Після знайомства з батьками вони вирішили зіграти весілля. Весілля організували батьки Грицька, тому що у батьків Олі не було rрошей і вони були дуже раді за свою дочку. При цьому батьки Грицька не дорікали сватам у тому, що вони живуть бід но і що у них немає rрошей. Вони, навпаки, ходили один до одного в гості, відвідували різні цікаві концерти та дуже добре спілкувалися. Ольга дивилася на них і раділа за їхню дружбу. Батьки Гриші дуже сильно відрізнялися один від одного за інтересами та характерами. Тамарі Сергіївні більше подобалися гучні компанії, вона любила відвідувати всі інтелектуальні та творчі вечори у місті. А батько Грицька, Володимир Володимирович любив полювання, рибалку, займався спортом. Після народження Внучки Маші, бабусі та дідусі дуже зблизилися. Грали з онукою по черзі, гуляли разом і просто добре nроводили час у сімейному колі. Якось батько Грицька поїхав на місяць у відрядження, у нього була своя будівельна компанія.

Гриша приїхав до мами і помітив, що Тамара Сергіївна помолодшала, стала виглядати по-іншому. Вона розповіла синові, що вони з батьком Грицька розлучилися вже місяць тому і що він поїхав в інше місто не лише по роботі, а поїхав куnувати нову квартиру для себе та для своєї нової обраниці. Тамара Сергіївна теж сказала, що в неї є інший залицяльник і, що він збирається купувати дачу, де вони житимуть удвох. Гриша здивовано, але з розумінням ставлячись до вибору батьків і поспішив про це розповісти дружині. Оля після почутого була шокована і дуже сильно обурювалася. Мабуть, вона боялася, що батько Грицька перестане їх забезпечувати та доnомагати rрошима. Вона весь час говорила чоловікові, що їм треба грати з онукою, а не повторно одружуватися чи виходити заміж. Гриша дуже довго думав над словами дружини і був вражений тим, що Оля швидше за все думає про rроші та гідне життя.

Вона розповідала свій мамі про це, спеціально розмовляла голосно, щоб чоловік чув усе це. Одного разу Гришу покликали на день народження, і він запитав у Олі чи поїде вона з ним, Оля сказала, що немає бажання з ним їхати кудись і що вона теж стала замислюватися про подальші плани. Чоловік був тільки радий, що дружина не поїде з ним і що зможе добре відпочити за останні три тижні. На дні народження свого друга він побачив, що батько Ольги теж танцює і веселиться з якоюсь молоденькою дівчиною. Він зняв все на відео та відправив дружині. Ольга була дуже засмучена і навіть зателефонувала мамі, щоб вона приїхала. Чоловік приїхав додому з піднятим настроєм і побачив, як у них сидить на кухні теща з дружиною. Вони обговорювали поведінку отця Ольги та були незадоволені. Мама Ольги поговорила з чоловіком і не пішла з дому, бо їй нікуди було йти. І вона жила так із чоловіком і розуміла, що він їй зра джує. Ольга почала відвозити внучку до бабусі на дачу, але не залишалася там. Гриша зрозумів, що більше не любить свою дружину і не хоче жити разом із нею.