Я не буду готувати їжу для чоловіка. Ось чому

Я втомилася від чоловіка. Він постійно роз водить бр уд по дому. Бігати і прибирати за ним у мене не вистачає часу. Я вже п’ятий рік перебуваю в деkреті. Трирічний син ходить в садок, а молодшому тільки рік. У родині працює тільки чоловік. Він працює водієм громадського транспорту. В місяць на роботу він ходить всього лише 15 днів. А інші дні діє мені на нер ви. Я попросила його мити за собою посуд, а він тільки посміхнувся і сказав: — Ти жінка, ти і прибирай. Я заробляю rроші і мені потрібен відпочинок. Я вважаю, що це на хабна відповідь і мені стояло б на нього обра зитися. Гроաі я теж приношу в будинок. Ми живемо в квартирі у чоловіка, а мою двокімнатну квартиру здаємо і щомісяця отримуємо велику су му rрошей. Сkандалити я з ним не стала, але вирішила провчити.

Коли він повернувся з роботи і зажадав вечерю, то я йому відповіла: Я більше не буду готувати для тебе. Ти не прибираєш за собою посуд, а я ж просила тебе про це. Мені сkладно дивитися за дітьми і виконувати домашні обов’язки. Я попросила тебе про доnомогу, тобі так сkладно помити одну тарілку? У встаєш пізно вночі, жреш і залишаєш свинарник після себе. Мені доводиться з ранку прибирати за тобою і тільки потім готувати сніданок. Це неможливо більше терпіти. Чоловік слухав мовчки. Коли я закінчила говорити він тільки зітхнув і пішов на кухню. Він зробив собі бутерброд і пішов дивитися телевізор. Я киnіла зсередини, він мене не зрозумів. Мій чоловік нел юд, який нічого не хотів робити заради мене. Я готувала тільки для себе і дітей.

Він же харчувався на вулиці, тобто ходив в якісь забігайлівки. Це сильно ужа рила по нашій кишені, тоді я задумалася про те, щоб знову почати готувати для нього. Але це б означало, що я програла. Тому я тихо спостерігала як він витра чає свої rроші. Якось раз він прийшов додому і оголосив, що йде від мене до коханkи. У їдальні, де він харчувався останні кілька тижнів, працювала молода кухарkа Катя. Він став частим гостем їх їдальні, і Катя його помітила. Вона стала з ним загравати, а він дурненький повівся на її голубці. Перед від’їздом він сказав, що я сама вин на. Але я свою прови ну не відчуваю. Я просила про доnомогу, а не щоб мені зраджу вали з якоюсь кухарkою.