Син дуже швидко забув рідного батька через дороrі подарунки з боку нового kоxанця матері.

У Сергія та у Регіни була звичайнісінька сім’я. Двоє дітей, скромний достаток, невелика квартира, у них також була своя машина та дача за містом. Регіні завжди хотілося яскравого життя. Вона постійно хотіла жити у достатку, хотіла бути забезпеченою. Хотіла також гарно одягатися, завжди бути у центрі уваги. Сергій переживав за все це. Він теж хотів, щоб усі жили в достатку і ні чого не потребували. Для цього він улаштувався на другу роботу. Додому приходив тільки вечорами. Сергій так любив свою сім’ю, що був готовий на все. Він почав збирати на відпочинок, щоб улітку з’їздити сім’єю на море. Сину Льоні було 12 років, а доньці всього 7. Він навіть не уявляв, як сильно їх любить і на що готовий піти заради них. Якось він повернувся додому після роботи і здивувався. Вдома нікого не було. Раптом зателефонувала Регіна і сказала, що вони з дітьми пішли від нього. Сергій тоді нічого не зрозумів. Він робить все для того, щоб їм було добре, але мабуть недостатньо. Поступово з’ясовуючи все, Сергій дізнався, що Регіна з дітьми пішли до заможного чоловіка, про якого мріяла Регіна. Виявляється, Регіна вже рік зустрічалася з іншим чоловіком.

Цей чоловік був заможною людиною, заробляв багато грошей, як Регіна й хотіла. Вони з дітьми жили в заміському будинку і ніби все в них було добре. Почався суд і Сергію виділили кілька днів на місяць для зустрічі з дітьми. Через місяць до Сергія прийшов син і сказав, що більше не хоче жити з Регіною та з новим залицяльником. Сергій здивувався, як узагалі син дістався до нього. Тоді Льоня розповів, що попросив сусіда підкинути його до зупинки, а потім він автобусом доїхав до міста. Льоня почав розповідати, як йому там погано, що не подобається новий дядько з ким вони живуть і що він хоче повернутися до нього. Сергій таємно від сина зателефонував колишній дружині та сказав, що син приїхав до нього. Регіна зникнення сина помітила, коли була вже одинадцята година ночі. Вона сказала, хай Льоня переночує в нього, а вранці вони його заберуть. Регіна приїхала вранці та забрала сина. Після цього Льоня ще кілька разів збігав із дому і приїжджав до батька. Сергій не витримав і поїхав розбиратися, що діється насправді. Двері йому відчинив чоловік і сказав, що в них у родині все добре і що Льоня більше не втече.

Після цього випадку Регіна вирішила, що треба поїхати на відпочинок. Під час відпочинку новий коханий Регіни дарував дітям різні подарунки. Він подарував Льоні новий планшет, купив новий телефон та змінив номер телефону, щоб він не зміг зв’язатися з батьком. Так і сталося. Сергій постійно дзвонив синові, а той був недоступний. Він дуже сильно переживав, що син забуде його, що не приїжджатиме до нього навіть на вихідні. Його побоювання справдилися. Після повернення додому, Льоня навіть не згадав про батька, але Сергій чекав на нього. Минув тиждень, потім за ним і другий, але сина все немає і немає. Він дуже сильно чекав на нього, накопичив гроші на спільний відпочинок із сином. Але син так і не приїхав до батька. Минуло кілька місяців. Сергій розумів, що у Льоні зараз перехідний вік і, що його легко підкупити подарунками, у нього не залишилося надії, що вони з сином колись зустрінуться. Тоді Сергій зателефонував колишній дружині та попросив, щоб та відпустила сина з ним на відпочинок. Регіна була не проти, але Льоня сам не захотів. Тоді Сергій вирішив, що йому час на відпочинок і поїхав на кілька тижнів. Але після повернення в нього було дуже багато планів, які він мав здійснити із сином.