Кօхання чи короткий роман? А хіба діти у цьому винні?

Валерія була досить симпатичною жінкою, трохи за сорок, із двома дітьми на руках. Жила вона в тихому підмосковному містечку і мала власний готель. Втомлювалася вона дуже сильно: виховання дітей, бізнес, будинок. Благо діти були слухняні і добре вчилися, чим полегшувалося її життя. Якось їй здалося, що життя посміхнулося їй. У її готелі оселився великий бізнесмен за мірками Підмосков’я, у найкращому номері. І якось увечері, коли він повернувся до готелю, між ними почалася розмова. Він пояснив, чому вибрав саме їхній готель, не хотів галасу, потім вони плавно перейшли на особисті розмови і Олег Долгов попросив Валерію заварити чай. Вони розмовляли за чашкою чаю. Він розповідав про свої плани та бізнес, про те, що збирається уникнути дружини і говорив, що нормально, часом чоловіки втрачають довіру до своїх жінок. Потім Валерія розповіла про своє життя.

Після цього вечора вони зблизилися, виникли довірчі взаємини, але цьому рівні не затрималося, все стрімко почало розвиватися. Валерія не хотіла думати про те, чи це серйозно, бо розуміла, що все-таки це Олег Долгов і чорт знає, як ляже карта. Але все, що діялося між ними, допомогло їй підбадьоритися, що не все втрачено і вона зможе поряд з таким чоловіком згадати, що таке бути жінкою. Він часто заїжджав до неї, проводив час із дітьми, планував літній відпочинок. Якось Валерію подруга запросила до Москви з дітьми та Олегом. Але Олег не поїхав. Це стало першим поштовхом до того, щоб вони почали віддалятися. Щоправда, Олег мав важливий захід. І на цьому заході він з’явився не один, із ним була молода журналістка. Коли Валерія повернулася до міста, то поговорила з Олегом і він усіма силами відмовлявся і казав, що це все новинна дурниця, жовта преса. Тільки ось він рідше заходив до них додому, майже нікуди не запрошував.

Валерія розгубила всі надії. Їй було тяжко, що знову нічого не склалося. Вона зважилася поїхати до нього додому і розібратися і застукала їх там. Олег спробував пояснити, що справа не у Валерії, а журналістка закружляла йому голову, але жінка чути не хотіла. Після того, як усе склалося Валерія почала замислюватися, навіщо все це потрібно? Адже вона вже жінка з двома дітьми та бізнесом. Може до біса цих чоловіків? Пізніше Валерії зателефонувала подруга і почала говорити про Вадима, їхнього спільного друга, який давно зацікавлений Валерією, а подруга хотіла попросити в неї дозволу, щоб передати контакти, але Валерія просто звела тему і залишила це питання без відповіді. Після розмови Валерія зайшла в кімнату до дітей, ті мирно спали, вона поправила їх ковдри, поцілувала в лобики і зрозуміла, що вони єдине цінне, що в неї в житті є, і оскверняти життя короткими зв’язками з чоловіками, немає сенсу.