Коли слюсар прийшов полагодити кран, я і не могла здогадатися хто він насправді…

Я друг Діми і Каті, часто бував у них вдома, сиділи вечорами в кафе, загалом добре знав їх. Давайте все по порядку розповім, у будинку кран у ванній зламався, Катя то і робила, що постійно просила Діму, щоб він зробив цей чортів кран, але у відповідь вона чула: — У мене немає часу, що ти мені постійно лізеш з цим краном. — Ти вчора цілий день на дивані лежав, говорив, що це питання за півгодини можеш вирішити. А зараз у тебе часу немає? Він ще хвилин п’ять чепурився перед дзеркалом,і пішов. Ну піжоном він був, постійно хвалився перед своїми друзями малими і великими заслугами.Ходив по різних світських тусовках і Катюху собою брав, тільки їй завжди було нудно там.

Перед відходом, Діма їй сказав викликати слюсаря, нехай він і робить цей кран. Катя так і зробила. Прийшов Володя, красивий, високий і мовчазний чоловік. Він зробив кран у ванній за 15 хвилин і запитав про кран на кухні. Теж подивився, підкрутив. — Я заnлачу, тільки, за кран у ванній. Я на два не погоджувалася. — Я, просто, людина така. Вважаю, що в будинку має бути все справно. До речі у вас там вилка від плити плавиться. — Ну все, ви не електрик. Спасибі, велике. Вона домовилася з Володею, що наступного дня він зробить цю вилку від плити. Увечері прийшов Діма, Катя розповіла про слюсаря, як він все полагодив. — Ну і добре-відповів Діма.

— ну нехай, все і лагодить, rроші я йому дам. Нещодавно перед друзями Діма заявив: — А знаєте, що в Катьку заkохався тупий слюсар. — Катя з такою лютою ненавистю подивилася на Діму тоді. Два місяці минуло з тих днів, Володя часто заходив до Каті, щось полагодити в будинку, він мовчки робив, а потім сидів і пив з нею чай. У якийсь момент Катя, зрозуміла, що його мовчазність їй подобається. А потім Діму підвищили, і він з нагоди хотів відправиться на море відпочити. Сказав Каті збирати речі, вона тоді йому відповідає: — Я не поїду. І він поїхав без неї. А вона зібрала речі і пішла жити до Володі. Нещодавно я їх бачив, у пари вже дитина наро дилася. Катя така щаслива стала.