Жінка попросила незнайому дівчину побути дружиною його сина — хоча б на один день. Але в день весілля відбулося справжнє диво

Виглянувши у вікно, Стас відразу побіг на вулицю. Він любив пострибати по калюжах, і тому сильно поспішав, щоб випередити сонце, що могло висушити його забаву. Бризки рохлюпивалісь в різні боки, і хлопчик з цього ще більше радів. За цим всім спостерігала Лена, визирає з вікна будинку. Як же мало дітям треба для щастя. Для свого Стасика вона була готова на все, тільки щоб хлопчик посміхався … Олена прогнала чоловіка, який знущався над нею і дворічним Стасиком, тому виховувала сина одна. Колишній чоловік був п’яницею, який ще до всього ніде не працював, і Стасик дуже сильно його боявся. Так він непогано жив — теща висилала їм гроші з Іспанії. Олена спочатку сподівалася, що все буде добре, і чоловік скоро знайде роботу, і всіляко підтримувала його, думаючи, що всі ці труднощі тимчасові … Але скоро вона все зрозуміла: друзі, випивка, гулянки не перестали бути і тоді, коли хороші варіанти роботи перебували, а він просто нехтував тим, вибираючи веселощі .. На ринку Олена торгувала до пізньої осені квітами, хоч і мама висилала їй гроші з-за кордону. І ось одного разу недільним ранком до них з сином на ринку підійшла одна жінка з дивним запитанням: — Доброго ранку, панночка. Ви вільні у цю суботу? — Добрий ранок. А чому ви питаєте? Ми з вами знайомі? — здивовано запитала Олена, тому що вона і справді могла не впізнати когось із знайомих. — Ні ні. Вибачте, ми не знайомі., — сказала жінка стурбованим і сумним голосом. І їй стало незручно перед незнайомою людиною, що вона так просто увійшла з нею в діалог. Було видно, що вона ось-ось заплаче. — Вибачте мене, просто я вже не знаю, кому і що мені говорити від безвиході. — Розумієте, в цю суботу мій син повинен святкувати своє весілля.

Але 3 дні тому його наречена втекла і повернулася до свого колишнього, ніби любов повернулася — як вона говорила … А ми вже всіх покликали, все вже готово до прийому гостей. Син взагалі сам не свій. Це ж який сором на все село. Я не знаю, як просити. Але зрозумійте мене: як мати — все найкраще для сина хочу. — Ви побудете пару днів нареченою мого сина, хоча б на день весілля? А потім відразу і розлучитеся. Ніхто нічого не зрозуміє, тому що не бачили ще нареченої мого синочка. Вони не так давно познайомилися, десь 2-2,5 місяці тому. Було видно що жінці дуже важко даються ці слова, як і таке рішення. А Лена була просто шокована від усього почутого і на мить просто застигла в одній позі. Але ще трохи подумавши і оговтавшись від подиву, вона погодилася. Дуже вже їй стало шкода цю жінку, яка набралася сміливості просити про такий заради свого сина. Та й хлопця, якого кинули перед самим днем весілля, стало шкода. — Велике тобі спасибі, дівчинка. Ти така добра і співчутлива. От не просто так я підійшла имено до тебе. Вже 3 дні я тут ходжу і дивлюся за тобою, моя дорога, і за твоїм синочком, але ось тільки сьогодні зважилася підійти. Я якось зрозуміла, що малого ти виховуєш одна, тому що ніхто вас не зустрічає, не дзвонить. А твої очі дуже хороші, хоч і сповнені тьми. Так давай вже підемо за сукнею нареченої і її синочку? — вже впевненіше говорила Лариса Миколаївна. … Весілля гуляли по всьому селу. Молодята воркували, як закохані голубки, а гості ніяк не могли намилуватися нареченою. Але ніхто навіть не здогадувався, про що так мило розмовляли молоді, які тим часом дізнавалися елементарне один про одного, починаючи з дати їх народження.

Напевно ж ведучий буде питати їх про їх знайомство і різних вподобання, тому треба було бути готовими до будь-якого роду таких питань. А навпроти молодят сидів син Олени, Стас. Він дивився за своєю веселою і такою щасливою матусею, і за її красенем-нареченим, який завжди щось розповідав їй, і смішив цим. Весілля пройшло краще, ніж очікувалося.Всі гості розійшлися по домівках. Олена так добре себе почувала тут, наче серед близьких людей, допомагаючи збирати зі столу. — Я тобі так вдячна, моя дівчинка. — і вона ніжно обійняла свіжоспечену невістку. — Ти зі Стасиком відпочинь, а вранці ми вас відвеземо додому. А расстанешься, коли того сама захочеш .. — Про яке розлучення йдеться, мама? У нас же тільки що було весілля, — перебив син Лариси Мікодаевни, Андрій. — Я звичайно був проти всієї цієї затії. Але зараз я щиро вдячний. Олена, я б дуже хотів, щоб ти дала нам шанс. Адже я відчуваю, що знайшов в тобі рідну душу — свою дружину і кращого сина. — Так, напевно варто ризикнути. А Стасик підійшов до мами і чоловікові, який йому дуже сподобався, і міцно всіх обняв. Так вони і стояли, втрьох. У Лариси Миколаївни на очах заграли сльози. Ще вчора вона могла тільки мріяти про такий, а сьогодні її молитви і прохання збулися Чи немогла стримати сліз і жінка вдруге, коли через 3 місяці молодята повідомили, що вони зі Стасиком очікують ще одного хлопчика. могла стримати сліз і жінка вдруге, коли через 3 місяці молодята повідомили, що вони зі Стасиком очікують ще одного хлопчика. могла стримати сліз і жінка вдруге, коли через 3 місяці молодята повідомили, що вони зі Стасиком очікують ще одного хлопчика.