Раніше рідня навіть не віталася — а тепер все в гості запрошують Хочете дізнатися, що саме трапилось?

Євгенії було 22 роки, до того моменту за плечима у неї вже було розлучення. Від попереднього шлюбу залишилася маленька донька. Щоб влаштувати дитину в дитячий сад, Євгенії довелося піти туди на роботу. Платили дуже мало. Паралельно дівчина заочно доучуватися в інституті. Помічників у Євгенії не було. Батько з матір’ю розлучилися, коли Євгенія була ще маленькою. Ніякого спілкування з татом не було. Мама Євгенії сама ледве перебивалася, допомогти доньці нічим не могла. Доводилося економити буквально на всьому. Родичі дивилися на дівчину зверхньо. Двоюрідна сестра і брат навіть не віталися, якщо зустрічали її на вулиці. Якось всі разом зібралися на святі у бабусі. Сестра з насмішкою сказала:

— Коштувала твоя любов цього? Він уже на інший одружився, вона в положенні, бачила їх недавно. А ти доню одна тягнеш. Треба було кар’єру будувати, а не за хлопцем бігти. Подивися, на кого ти стала схожа! Аліменти колишній чоловік платив копійчані. Надав до суду довідку, що зарплату отримує мінімальну. Слова сестри дівчину дуже зачепили. Вона, дійсно, любила свого колишнього чоловіка. Звичайно, виходячи за нього заміж, Євгенія не думала, що все повернеться ось так. Зустрічатися з майбутнім чоловіком вони почали ще в школі. Він був популярним хлопцем: красень, спортсмен — мрія дівчат. Євгенія — тиха, скромна відмінниця. Заміж виходила в положенні, чоловік обіцяв носити на руках. Але замість цього завів роман з колегою. Коли доньці виповнилося два роки — пішов з дому.

З тої самої розмови на святі пройшло три роки. Євгенія знайшла собі гідну роботу, влаштуватися допомогла подруга. Її мама вийшла на пенсію, стала забирати внучку з дитячого садка. На особистому фронті теж все налагодилося. На Євгенію звернув увагу колега. Пара розписалася, недавно, придбали житло. З’явилися можливості виїжджати за кордон, робити дорогі покупки. Ось тут і активувалися родичі. Спочатку всі дружно напрошувалися на весілля. А потім, один за іншим, стали запрошувати і на свої сімейні торжества. Все, все забули, крім Євгенії. Яка чемно відмовляється від запрошення, але в душі ображається на рідню. Спілкуватися з ними категорично не бажає.