Я не можу жити із батьками чоловіка. Вони мені неприємні. Але заради своєї дитини я не роз лучилася, а поставила чоловіка перед вибором: або наша сім’я, або її

Я ніяк не можу порозумітися з батьками чоловіка. Вони не можуть прийняти той факт, що їхній син уже дорослий чоловік і в нього вже є сім’я. Вони постійно контролюють його, дізнаються кожен його крок і самі вирішують, чи зробить він це чи ні. Прийшовши до нас свататися, вони обіцяли нам із чоловіком окрему квартиру, а не повірити їм було складно, бо вони не були найбіднішими людьми на районі. Звичайно, цього не сталося! Після nояви на світ нашої доньки, ми з чоловіком порушили тему переїзду, про яку всі вже вдало забули.

І як ви вважаєте, що відповіла свекруха? Вона сказала, що вони не мільйонери, не мають наміру кидатися квартирами. До того ж, “мій чоловік уже сам повинен займатися такими nитаннями, а не сидіти на шиї у батьків, інакше нам довелося б за довольнятися тим, що є”. У чоловіка робота така, що він буває вдома раз на тиждень, у решту днів заходить тільки перекусити. Я не раз пропонувала йому зміну роботи, але свекруха та сестра чоловіка кидалися на мене зі словами, що це єдиний спосіб за робити нам на квартиру. Я вже не можу терnіти двосторонньої нед овіри у сім’ї.

Наша сім’я збудована на брехні. Допомоги з боку родини чоловіка – жодної. Я намагалася поговорити з ним на цю тему, і за роботу теж. Я намагалася пояснити йому, що через його роботу та ставлення його батьків до мене наша сім’я тр іщить по швах. У відповідь – бездіяльність. Мені не залишалося іншого вибору. Я забрала доньку та поїхала до своїх батьків. Чоловіку залишила записку, де було написано, що я пішла зі свого рі дного до му Заміж, а не чекати на чоловіка в чужому будинку. Мені довелося поставити йому уль тиматум. Іншого виходу у мене не було.