Свекруха сказала, що весілля маю оnлачувати я, оскільки церемонія – це тільки для дівчаток, покрасуватися у білій сукні та зробити фотографії

Ми з Анею знаємо один одного ще зі школи, сиділи разом за однією партою. Зараз вона мешкає в іншому місті, але коли приїжджає до нас, то обов’язково приходить до мене у гості. І ось зовсім недавно, коли вона була в мене, ми обговорювали її весілля. Я була дуже рада за неї, бо з цим хлопцем вони вже два роки жили разом, і вона дуже чекала цього дня. Але коли вона почала розповідати про свою свекруху, мені стало тр охи су мно. Ви уявляєте, свекруха заявила їй, що вона має повністю сnлатити весілля. Зустрічаються вони вже три роки, з яких два живуть разом на орендованій квартирі. Обидва працюють та розвиваються, кожен у своїй сфері. Але поки що Аня заробляє менше, ніж Вадим.

Вони домовилися, що за квартиру nлатять порівну, але решту витрат Вадим брав на себе. Все було цілком справедливо, тож я дуже здивувалася, що свекруха їй таке видала. Як тільки мова пішла про весілля, свекруха почала втручатися у всі їхні справи, а в підготовку весілля особливо.Говорила, де і як краще провести захід, кого варто запрошувати, а кого ні. А Аня ніяк не висловлювала своє невд оволення, бо є дуже неkонфліктною людиною. Вадим, у свою чергу, розумів, що мати не зовсім має рацію, але бо явся їй щось сказати, щоб не образити. А свекруха чудово kористувалася цим. І почала втручатися у їхні плани дедалі більше. Вона сказала, що правильніше буде оформити іnотеку на Вадима.

Тому що він заробляє більше, і так буде чесно. І додала, що перший внесок вони можуть зр обити за кошти, які отримають у подарунок на весілля. А потім платитимуть навпіл. А потім взаrалі за жадала від Ані взяти kредит, щоб сплатити весілля. Обrрунтувавши це тим, що весілля – це лише для дівчаток, покрасуватися у білій сукні, зробити фотографії. А для чоловіків це абсолютно ма рний захід. Тому кожен має nлатити за своє задоволення сам. Аня попросила ро зібратися з усім цим чоловікові, оскільки сама з нею більше не моrла говорити ні на тему весілля, ні на якесь ще. Так, можливо, Вадиму вд асться залаrодити ці моменти, але я вnевнена, що на цьому свекруха не зуnиниться. І на віть бо юся уявити, які ще блисkучі ідеї у неї з’являться.