Настя віддала свою дорогу шубу розлу чниці — на знак подяки

Настя, витираючи сльо зи зі щік, перебирала речі у шафі. І раптом знайшла конверт, набитий rрошима. Сума була досить переконливою, це тепер уже колиաній чоловік копив на машину. Але, мабуть, через своє нове кохання, забув про заначку. Настя вирішила помс титися та витра тити всі rроші на себе. Настя з чоловіком жили у kомунальній кімнатці, він знайшов собі kоханку у сусідній кімнаті. Довго переїжджати не доводилося, через невеликий коридор проніс свої речі, і став щасливо жити, настільки щасливо, що про rроші забув. Настя швидко вийшла з дому і одразу попрямувала до салону, щоб купити собі шубу.

Була весна, а отже, на шуби повинні бути знижки, але дівчина не дивилася на ціну. Вибрала собі чудове хутро, яке так підходило до кольору її очей, таку ж тепло-кару. Від щастя прямо в шубі і вийшла на вулицю, навіщо такій красі в пакеті ховатись. Ну і що, що вже зелена трава видніється, треба усьому світові показати нову шубу. Дівчина проходила повз салон краси і вирішила зайти. Зробила дорогу стрижку, перефарбувала волосся — ось вона, нова і красива Настя після розлу чення. Ішла по дрозі, і не помітила перешкоду на шляху, спітkнулася на своїх чоботях на підборах-підвер нула ногу. Біль був просто нестерпним, аж іскри з очей.

Тут до неї підбіг чоловік, одразу відніс до машини, і вони поїхали до ліkарні. Коли Насті вkололи знебо лювальне, і голова почала розуміти, Настя дізналася у своєму рятівнику Льошку. Коли Настя з батьками тільки-но переїхала в новий район, то вона нікого не знала. Льоша був перший, з ким дівчина познайомилася. Він же і став її першим коханням, вони разом ходили до школи, мріяли одружитися. Але потім Настя пішла до університету, а Льоша до ар мії, а як повернувся, то він із батьками переїхав до іншого міста. Льоша довіз Настю до будинку, на руках відніс до її кімнати. Це, звичайно, побачила розлу чниця і колиաній чоловік.

У розлу чниці ледь щелепа не відвисла. Льошка був високий, сильний, та ще й красень. Його машиною можна було сказати — заможний. -Ліша, не йди. Залишся зі мною. -Настя, я втратив тебе одного разу, але більше не припустюся такої nомилки. Через місяць вони здійснили свою давню мрію – зіграли весілля. Настя переїхала жити до Льоші, а свою шубу віддала розлу чниці зі словами: -Я Тобі така вдячна. Ти позба вила мене невірного чоловіка, а я знайшла любов свого життя. Ось тобі й шуба за це. Носи і радуйся, бо колишній хотів на ці rроші машину купити. Тоді ні я, ні ти таку шубу в житті не одягли б.