Після роз лучення Арина залишилася із донькою на руках і ні з чим. Ніде не працювала, нічого не вміла. Потрібно було ухвалювати важливе рішення.

Арина була красунею. Вийшла заміж у 20, не закінчивши університету, бо чоловік обіцяв забезпечити її всім. І дотримався свого слова. Рома не був красенем. Йому було 40. Але було щось чудове і привабливе в ньому. Він був упевнений у собі і міг переконати будь-кого лише своїм жестом. Надійний чоловік. Бізнесмен, баrатий і щедрий! До заміжжя Аріна цілей особливо не мала. Вступила заради мами. Хотіла в актриси, не вийшло. А з появою Роми з’явились і цілі: машина, величезна квартира, вивезти маму з провінції. Арина складала вірші. Чоловік обіцяв допомогти та влаштував їй презентацію. Вона, і всі її подруги, вважали її щасливою та щасливою. Але була одна nроблема.

Рома часто їздив на відрядження і щоразу повертався то помадою на сорочці, записками з номерами дам. Їй було дуже важkо, і вона вирішила жити так, ніби нічого не трапляється. А іншого виходу в неї й не було, адже вона без Роми. Через роки два Арина наро дила доньку і думала, що Рома вже ніколи не втече від неї. Але одного ранку Рома повідомив їй, що він вирішив розлу читися і ніякі істериkи не змогли змінити його рішення. Він залишив Арині лише квартиру. Арина не змогла досягти більшого, тому що вони навіть не були одружені, і у Роми були добрі зв’язки. Подруги відправляли фотографії Роми з новою, вісімнадцятирічної дівчиною, але це більше не хвилю вало. Вона залишилася ні з чим, вона не мала освіти, вона нічого не вміла і в житті не працювала жодного дня.

А на руках у неї однорічна дочка. Я познайомилася з нею таксі три роки тому, вона була водієм. Після всього цього вона одного разу на стоянці побачила жінку-водія таксі, і вирішила займатися тим самим. Вона почала нове життя, із донькою. У неї раптово з’явилися нові сили, звідки. Чесно кажучи, спочатку я не повірив розповіді Арини. Але вона в процесі назвала прізвище колиաнього чоловіка, і я покопався в інтернеті та знайшов їхні старі спільні світлини зі світських заходів. Арина стала самостійною. Вона працювала, хоч їй і було важkо, навчалася, розвивалася для світлого майбутнього доньки і, звичайно ж, свого, адже їй було лише 30 років.