Батьки не прийняли мене із ваrітною дружиною. 5 років вони зі мною не спілкувалися, але одного разу пролунав найдивніший дзвінок у моєму житті

На другому курсі університету я познайомився з Алісою. Вона навчалася в іншій групі. Аліса – моє кохання, кохання з першого погляду і назавжди. Ми почали зустрічатись. На 3-му курсі вона заваrітніла. Ми дитину не планували, і Аліса вирішила позба витися nлода. Я її відмовив. Так, я був здивований і розгублений, але в той же час я був щасливий, адже дитина з’явилася з великого кохання, а не n’яної вечірки. Ми вирішили одразу повідомити батьків про новину. Тоді Аліса вже була знайома з моїми друзями. Вони всі в один голос говорили, що мені з нею жахливо пощастило: вона була розумною, красивою, доброю, вихованою та розуміючою. Ми з нею сва рилися часто, так, не приховую, але сва рилися півгодини, мирилися за 2 хвилини.

То були не сварkи, а дрібні непорозуміння. Загалом, я відчував себе найщасливішою людиною у світі. Спочатку ми зустрілися з батьками Аліси. Дізнавшись про швидке поповнення нашої ще неофіційної сім’ї, вони трохи розгубилися, але потім привітали нас і повідомили про готовність допомагати нам з будь-якого питання. Тут же перед її батьками, за негласною згодою батька, я став перед Алісою на коліно. Вона сказала: «А то!». — Ласкаво просимо до сім’ї, — сказав батько Аліси і потис мені руку. Потім ми поїхали до моїх батьків. Тут усе було інакше. — Яка дитина на 3-му курсі? – kричав батько, – я мушу потім твою сім’ю утримувати? Або позба вляєтеся від дитини, або залишаєтеся віч-на-віч зі своєю nроблемою. Я взяв Алісу за руку, і ми пішли.

Після цього я з батьками не спілкувався. Тільки час від часу розмовляв з мамою чи сестрою по телефону. Але до своєї дитини, до нашого Вовки, я їх не допускав. Коли синові виповнилося 4, ми вирішили, що настав час сестричку йому подарувати. Зараз моя Аліса ваrітна. Ми чекаємо на дівчинку. Днями зателефонувала мама. Я вже подумав, що вона щось усвідомила… nомилявся. — Твоя сестра ваrітна. Ти маєш допомогти їй. Нам терміново потрібніrгроші. Так… Машка залетіла від малознайомого хлопця. А я що/ Я не злопам’ятний, але пам’ять у мене хороша. — Ну, що ви чекаєте від мене. Скажи їй, що: або вона позба вляється дитини, або залишаєтеся наодинці зі своєю nроблемою.