Коли батьки Аліси приїхали до них у гості, її чоловік спав на кухні, щоб усім було комфортно. Але коли хотіла приїхати мама чоловіка, Аліса повела себе жа хливим чином

— Мої батьки приїхали до нас в гості на два тижні. Вчора поїхали. Нарешті, вдома тиша, порядок. Яке ж це щастя повернуться до колишнього способу життя. Я батьків, звичайно, люблю, але вже краще спілкуватися на дистанції. — А обов’язково було залишатися у вас? — Звичайно!! Я їм запропонував знімати готель, але вони дуже різко відреагували <<ми приїхали до онуків. Який там сенс, якщо знімати готель?>>. Тому довелося тіснитися в нашій крихітній однушці. — Ваш же четверо? Ще й батьки. — Так, вшістьох якось спали. Чоловік на кухні, всі інші в кімнаті. Дітям незручно, режим збитий. Нам з чоловіком теж не по собі. ось вчора, нарешті, поїхали.

Тиша, затишок. І ось вже ввечері дзвонить свекруха, каже завтра приїде до нас на тиждень. Квитки вже взяла. — О-о, не встигли одних проводжати, вже інші збираються. — Ну і я про це. Кажу чоловікові, дайте хоч трошки прийти в себе, відпочити, а потім можна. Нехай квитки здасть. Ми не готові ще приймати гостей. Чоловік обра зився на неї, і відмовився говорити таке мамі. Аліса і чоловік цю однушку взяли в іnотеку, коли одружилися. Вони старанно працювали, щоб скоріше закрити іnотеку і накопичити на нову, більш простору квартиру. Навіть на відпустки не ходили. Чоловік працює в офісі, їде рано вранці і пізно повертається додому. Він бере грошову компенсацію замість відпусток. А Аліса підробляє і займається дітьми.

Кожен раз, коли батьки приїжджали, привозили продукти, банки з закрутками, ягоди, гриби і багато чого. І головне, подарунки дітям. Тобто, в цілому, вони зі своїми приїздом допомагають Алісі і чоловікові, але готелі ж ніхто не скасував. Чоловік серйозно обра зився. — Мама приїжджає на тиждень, а не на два. Я ні слова не сказав протягом цих двох тижнів. Мовчки спав на кухні. Після того, як втомлювався на роботі, приїжджав додому і розважав твоїх батьків, спілкувався з ними. На вихідних возив по магазинах. Ніяк не дав їм зрозуміти, що втомився, і замість всього цього я волів би відпочити. А зараз ти не хочеш приймати маму, ще й кажеш мені сказати їй скасувати візит, мовляв ми втомилися від гостей.