Мама вва жала, що після розлу чення з батьком ми нарешті будемо щасливі. Але він зробив такий Nідлий вчинок, який ми точно не очікували

Ми мали дружну сім’ю. Батько щиро любив маму, дарував квіти. Мама не працювала, вона присвятила себе чоловікові, дітям. Вона все робила із любов’ю, із задоволенням. Прекрасна господиня: у будинку панувала гармонія, щастя та затишок. Завдяки моїй мамі в будинку обстановка була теплою. До нас часто приходили гості. Батько добре заробляв. У нас із матір’ю було все, ми жили в достатку, нові гаджети, обновки, розкішні іномарки, триповерховий будинок. Мати сиділа вдома, господарювала, подавала смачні сніданки, вечері.

Ми жили весело, мирно. А рік тому все перекинулося. Батько затримувався на роботі, пізно приходив додому. Мама дуже переживала. Стояла біля вікна і чекала на тата. Того вечора він прийшов не один. З ним була його kоханка. Батько сказав мамі, що розлю бив її, у нього нове кохання, ще додав, що вона житиме в нашій квартирі. Мама була в աоці. Вона вчинила сkандал, а батько її виrнав надвір. Я побігла за мамою, не могла залишити її одну серед ночі. Ми посиділи у парку до ранку. Зранку я повернулася додому. Двері відчинила ця особа. Я знала її, вона мешкала у сусідньому будинку.

Я сказала, що маю поговорити з татом. З батьком у нас відбулася серйозна розмова. Мама подала на розлу чення. Вона лишилася ні з чим. Батько мав зв’язки і використовував їх проти своєї законної дружини, з якою жив під одним дахом майже сорок років. Вона все своє життя присвятила чоловікові, сім’ї. І її позбулися, як якийсь мотлох. Я вже доросла і все чудово розумію. Моя мама постаріла на очах. Тепер вона живе у орендованій квартирі. Мені бо ляче на неї дивитись. Я ніколи не пробачу батька за це.