Я взяла телефон чоловіка і прочитала смс-ку. В одну мить моє життя змінилося раз і назавжди

16 років тому моє життя перевернулося за один день. Цей період залишився в моїй пам’яті як поганий сон, коли звалилося моє удаване щастя. Моя деkретна відпустка закінчилася, і я вийшла на роботу. Я працювала вихователем, дочка весь день була зі мною. Чоловік працював, постійно був у відрядженнях. Так, адже він забезпечує нас, працює, робив все, щоб ми з донькою ні в чому не потребували. Говорив, що відкрив свій бізнес, з’явилися нові можливості, нові зв’язки. Домашні обов’язки, звісно, стосувалися тільки мене. Адже йому потрібен відпочинок, вдома він повинен відпочивати.

Я не розуміла, що це дзвіночки, знак того, що наші відносини дали тріщину. У житті мого чоловіка була ще одна жінка, він завів kоханку. Я завжди знаходила виправдання його пригодам. Мої подруги натякали мені, вони знали, але я не вірила, як остання дура. Я побачила смс-ку на його телефоні. У цей момент чоловік приймав ванну. Мені здалося, що там щось важливе по роботі, але смс-ка була від kоханки. Я ніколи не відчувала себе такою приниженою. Мій світ звалився в одну мить, моє щастя розвалилося, як картковий будиночок.Потім я дізналася, що всі наші друзі знали про це. Він три роки обманював мене.

Жив зі мною, але любив іншу. Він просив прощення, не хотів йти, давав мені обіцянки, але я більше не вірила йому. Не хотіла бачити його, він зробив з мене посміховисько. Він пішов, я залишилася з сином. Мені було дуже важко пережити цю бі ль. Мені знадобилися роки, щоб позбутися від обра зи. Для багатьох я була кинутою, а для себе — вільною жінкою. Кілька років по тому я вийшла заміж вдруге, і тепер дізналася, що таке справжня любов. Дорогі жінки, ніколи не здавайтеся, любіть саму себе і пам’ятайте, що навіть після самого сильного дощу з’являється веселка. Ти гідна бути коханою!