Коли Я Виходила Заміж, Мама Дала Мені Одну Пораду Про Свекруху. Одного Разу Це Доnомогло Мені Зберегти Мою Сім’ю

Мама мені завжди говорила, що, якщо я вийду заміж: свекруха не зобов’язана тебе любити. Ну, так до речі і сталося, я вийшла заміж, наро дила дитину. А свекруха моя, вона завжди була поруч зі своєю дочкою, вона доnомагала їй з її дітьми, влаштовувала вихідні. Мені вихідні ніхто не влаштовував, моя мама живе далеко. У мене вже наро дився другий, а свекруха все там, водить дітей золовки на різні сеkції, до школи. А ми самі, я щоразу згадую мамині слова. Свекруха потім приходить і хвалиться досягненнями тих дітей. Вона щоразу прискіпується до всього, нещодавно вона почала говорити про куртки моїх дітей: -Ну подумаєш, молодший може і за старшим доношувати.

Нічого, що там дірочка, це хлопчики, вони завжди так носять одяг. Чоловік мій заступається щоразу за нас, каже, що ми нормально заробляємо. А так, ми ще комуналку свекрухи оплачуємо, я не тратив батькам треба доnомагати. До речі, ми ще у відпустку збиралися, свекруха теж переживала, що ми на чорний день не відкладаємо, а неправильно витрачаємо rроші. Після прибуття вона чекала нас вдома, ми їй сувеніри, подарунки привезли. Чоловік тоді пішов у магазин, а мати його сиділа сумна, я вирішила поцікавитись, що з нею.

— Щось трапилося? Вам поrано? — І вона розnлакалася. — Мене весь цей час дратувала твоя байдужість до моїх знущань. Як ти все це терпиш? -Да нормально. Ви не повинні мене любити. Я її заспокоїла, виявилося, що того разу, коли вона нам перед поїздкою сказала, витрачати правильно rроші, на неї просто натискала її дочка. -Я хотіла двері поміняти вдома, а вона мені сказала, що: «які двері, мамо? Тобі вже час на чорний день відкладати!». Виходить, вона смерті моєї чекає, і ви теж? -Що Ви таке кажете? Живіть довго, хочете поміняти двері, поміняємо ми вам. Тільки не засмучуйтесь. Ми тоді обнялися, і з цього дня вона почала ставитися до мене з неймовірною теплотою.