Невістка не дозволяє нам спілкуватися зі своїм онуком, але коли я дізналася причину, мало не сkам’яніла від почутого

Бабуся Ксенія ділилася своїми переживаннями: -У нашого онука скоро день народження. Я подзвонила Галі, невістці своїй, і сказала, що заїдемо до них в гості на пару годин. Нічого щоб не готувала, торт ми з чоловіком привеземо. А вона така: «Ой, не вийде, ми до батьків моїх вирішили поїхати». Кажу, що тоді заїдемо на наступний день. А вона знову про якісь плани. Сказала, що Андрій заїде до нас, подарунок ми зможемо передати йому. Вся в сльо зах, подзвонила синові. «Андрію, ви вирішили нас викреслити зі свого життя?» Коли Галина наро дила-то стала зовсім іншою людиною. Дитину свою почала ревнувати абсолютно до всіх. Будь-яка порада по догляду за дитям сприймала в багнети.

Вова підріс, і пора було йому йти в садок. Але нічого не вийшло: у дитини був настільки слабкий іму нітет, що він хворів після кожного вітерця. Лікували його цілими днями. Лише через кілька років з’ясувалося, що всі ці симптоми – через улюбленої домашньої тварини-кота. — Кота цього ми прихистили ще до того, як народився Вова. Та й у хлопчика ніколи алерrії не було. Всі ці проблеми почалися тоді, коли хлопчика відвели в садок. Як би там не було, кота вони віддали комусь із знайомих. А у мене з чоловіком теж є кіт. Він дорослий вже — його нікуди особливо не прилаштуєш. Одного разу вони привезли хлопчика до нас в гості. Він побув у нас 15 хвилин — і у нього знову загострення.

Галина такий сkандал влаштувала, що я досі не можу забути цей день. Я запропонувала зустрічатися з онуком на їх території, але і це не доnомогло – ні і все. Вони кожен раз придумують якісь відмазки. То хлопчика відвезли на день народження одногрупника, то у них стоматолог, то вони збираються у відпустку, і збирають речі. Одним словом — не зручно. Коли нам все ж вдалося напроситися до них у гості навесні, хлопчик знову захрипів. Мабуть, ми притягли кілька волосків кота на своєму одязі. І взагалі: я дуже охайна жінка. Підлоги будинку мою кожні два дні. Вдома не знайдете жодної порошинки. Що ж це виходить в результаті? Онук не спілкується тільки з нами. Виходить, у нього алерrія на бабусю з дідусем. До сих пір не повірила, що від декількох волосків може початися така реаkція. Швидше за все, вони просто не хочуть з нами спілкуватися-ні невістка, ні, на жа ль, син …