Я завжди знала, що невістка вийшла за мого сина через роші и квартири в центрі столиці, я вирішила Її провчити

Невістка у мене-дівчинка з характером. Мій син одружився з нею 5 років тому і любить її шалено. Ми з Лерою, в загальному і цілому, ладнаємо, але іноді вона поводиться дуже некультурно. Вони вже давно одружені, а дитини все ще немає. Спочатку я нічого не говорила. Думала, що вони ще молоді, і хочуть поки насолодитися життям. Минуло 3 роки, а мови про дитину все ще немає. Я одного разу у сина запитала. — Синочок, а ви дитину плануєте? Адже я вже не молода, і хто знає, коли покину цей світ. Не хочу їх квапити, але внучку або онука все ж хочу хоча б побачити.

Ось і вирішила поговорити я з сином. — Синку, минуло вже три роки, а дитини все ще немає. Ви плануєте? На це я почула дуже див ну відповідь, яка здивувала мене до глибини душі, і я не знала навіть, що сказати … — Я дуже хочу дитину, але ось Лера поки відкладає. Каже, що у неї немає квартири, і rрошей, і що якщо ми роз лучимося, то вона з дитиною залишиться на вулиці. — А чому вона думає про роз лучення? — не розуміла я. Це, звичайно, дуже див но, що вона думає про розлучення, але ще дивніше, що не планує народ жувати дитину, поки мій син їй квартиру не куnить або свою не перепише на неї. Я не знала, що говорити синові, і вирішила з невісткою поговорити.

Лера запропонувала взяти квартиру в іnотеку, щоб вона наро дила для мого сина. Для мене це неприйнятно і терпіти меркантильну наречену я не хочу. Ніби вона вийшла за мого синочка тільки заради rрошей і квартири в центрі столиці, а не по любові. Я попросила сина поговорити з нею остаточно, і щоб таких витівок більше не було. Хотіла донести до нього, що вона з ним тільки заради rрошей і квартири, і не любить вона його, а тільки за його рахунок подорожує і добре одягається. Син прислухався до моєї поради і вирішив поговорити з Лерою. Сподіваюся, вони зможуть прийти до мирної угоди і не розлучаться без вагомої на те причини.