Теща Брата Влаштувала Справжній Цирк У Нас Удома. Коли Я Дізналася, Що Вона Вимагає, У Мене Ледь Щелепа Не Відвисла.

Я думала, у нас у ванній кімнаті розпочалася третя світова. Моя мама і братова теща зачинилися у ванній кімнаті і голосно обговорювали якісь життєві питання. Мені здається, що навіть сусіди почули їхню розмову. Теща вигукувала, що моя мати на хабниця. Що не дає синові спокою. Мама з усмішкою відповіла: Що ви пропонуєте? Відірвати мені від стіни водонагрівач?” Це її сказило. Теща кричала, що всі гроші, які заробляють її донька та зять, є їх спільно нажитими. І вимагала rроші за водонагрівач.

Я зателефонувала моєму братові і сказала, що його теща цирк влаштувала у нашому домі. У двох словах розповіла, що до чого. Він зітхнув і сказав, що дружина розбереться з нею. Поки я говорила телефоном із братом, його теща намагалася вирвати водонагрівач зі стіни. Я намагалася заспокоїти цю жінку. Запросила на кухню попити чай. Сказала, що не можна так поводитись у чужому домі. Почувши це, вона накинулася на мене: “Не вчи мене. Це не чужий будинок. Це батьківський будинок мого зятя.

Як член його сім’ї, маю повне право зараз тут перебувати та поводитися, як хочу”. Мама сказала мені викликати поліцію через пограбування. Я зателефонувала до нашого дільничного. Він сказав, що за 10 хвилин буде у нас. Тим часом у ванній почалася вже справжня війна. Вони обливали один одного шампунями та пральним порошком, вчепилися у волосся одна одній. Справа дійшла до того, що ця ненормальна вимагала від мами переписати все майно на сина. Дільничний прийшов та заспокоїв жінок. Після його мама вигнала братову тещу з нашого будинку. В цій історії мені було шkода тільки брата: з такою тещею він довго не протягне.