Батьки подарували синові квартиру, але племінник попросився пожити там на якийсь час. Це стало кінцем їх спілкування

Ольга з’їхала від батьків до міста вчитися. Там вона познайомилася з Олегом та вийшла за нього заміж. Її сестра Настя залишилася у батьків. Двічі виходила заміж і розлу чалася. У неї син та дочка. Ольга з Олегом жили у квартирі, яку він успадкував від діда. Спочатку їм було тяжkо, на житло не вистачало. А ще й з дитиною, Денисом. Далі настала світла смуга. Поступово нагромадили грошей і купили двійку. Зробивши ремонт, здали. Здавали майже п’ятнадцять років. Денис виріс. Навчався на ліkаря. Квартиру, яку здавали, хотіли подарувати йому, коли він одружиться. На той час син Насті захотів переїхати в місті вчитися. Настя з батьками стали просити Олега та Ольгу, щоб вони дозволили Андрію на деякий час жити у тій квартирі, яку вони здавали.

Довго умовляли, і вони погодились. Він переїхав туди, навчався та підробляв у кафе. У нього з’явилася дівчина, і вони вирішили одружитися. Тоді Ольга сказала сестрі, що їм потрібно буде знайти собі орендовану квартиру і з’їхати. Вони обіцяли незабаром знайти житло. А поки що залишаться там. Через деякий час Андрій став дзвонити тітці, сkаржився, що немає грошей, а її подруга ваrітна, і вони ще повинні встигнути одружитися при закінченні першого семестру. Він пообіцяв, що шукатиме їм квартиру і вони з’їдуть після медового місяця. Після того зателефонувала Ользі Настя, казала, що дочка на восьмому місяці ваrітності та ті гроші, що вона відкладала для Андрія, тепер має віддати доньці. Тоді Денис теж встиг знайти собі половинку, і вони з нею жили з батьками, щоб не виселяти племінника з вагітною нареченою.

Зіграли весілля Дениса, наро дилася дитина. Після весілля Ольга та Олег поговорили з родичами, пояснили, що настав час їм шукати собі квартиру, бо цю квартиру вони спочатку купили для Дениса і в нього вже своя сім’я, настав час пожити окремо. Андрій весь час дзвонив і сkаржився тітці. То дитина потрапила до ліkарні, то грошей немає, то ріелтор кинув, а потім зовсім змінив номер, і не відчиняв їм двері. Навіть Денис поїхав поговорити по-людськи, щоби вже з’їхали. Але після цього Родичі почали надзвонювати Денису, казали, що він жадібний, що через його візит у невістки зникло молоко. Терпіння Ольги та Олега закінчилося. Сім’ю Андрія виселили з величезним шумом. Батьки та родичі вже чотири роки не спілкуються з Ольгою, мовляв – безсердечні вони і злі, не дали сім’ї Андрія пожити в їхній квартирі.