Грабіжники наnали на Яну. Тільки через півроку дівчина дізналася, ким були ті зл одії.

Яна працювала у кафе швидкого харчування. Вона була і на касі, і офіціанткою – все виконувала сама у залі. Дещо встигала, як і її напарниця Люда, яка працювала на кухні. Шев ніяк не міг знайти персонал, і Яна працювала за трьох на одну зарплату. У кафе юрмилась черга, люди вигукували: -А можна швидше -Я одна, руки дві, намагаюся як можу -У вас що, більше людей немає -Ну чому так довго -Дівчино, вашій мамі зять не потрібен?І решта неприємних коментарів. У Яни в голові все крутилося: картопля фрі, кола, чек. Бургер, кава чек.

Піца, сік, дві порції, чек. Закінчили зміну о 9-й вечора, на вулиці було темно. Без сил дівчата вийшли з кафе та розійшлися в різні боки. Яне треба було пройти підземним переходом. Там було так темно, тільки дві лампочки на початку та наприкінці. Тут до неї підійшли двоє. Облич було не видно, тільки силуети: -Доставай все цінне з сумки, сережки знімай. Та тільки не кричи, у мене ніж.Яна злякалася і почала знімати свої сережки. Повз проходив хлопець з великою сумкою. -Дівчина, вам допомога потрібна?

-Так, — тихо відповіла Яна. Хлопець якось замахнувся на грабіжника, той кинув сережки і втік в один бік. А другого Янін герой перекинув через плече, та так, що Яна змогла розглянути краще. Він утік у інший бік. Так хлопець познайомився з Яною. Його звали Роман. Він був невисокий на зріст, відразу видно, що спортсмен. -Ви приходьте до мене у кафе -Тоді я проводжатиму вас, щоб було безпечно Яна з Ромою потоваришували, а через півроку почалося ко хання.Молоді люди з’їхалися і на новосілля покликали спільних друзів.

Поки Роман зустрічав своїх друзів, Яна уважно за ними спостерігала -Це він! Він грабіжник! Я запам’ятала його куртку, і цей шрам біля ока, — закричала Яна Повисла незграбна пауза. Тоді Рома наважився пояснити. Річ у тім, що Рома давно помітив Яну. Але після роботи вона завжди поверталася додому втомлена, познайомитись було неможливо. Це Рома того дня прокричав «вашій мамі зять не потрібний?», щоб привернути увагу дівчини, але нічого не виходило. Тоді він організував цей напад. Спочатку Яна страшенно розсердилася… але потім її пробив сміх. Добре, що так усе закінчилося.