Хлопець витер об неї ноги на очах у всього села. А через кілька років опинився біля її ніг

«Ти вже зіпсована, так ще й будеш потягати», — все село насміхався над сиротою, коли над нею поглумився син олігарха. Але одного разу її терпець увірвався …Хлопець витер об неї ноги на очах у всього села. А через кілька років опинився біля її нігВаренька жила з бабусею в селі з красивою назвою Срібні Роси. І місця там були теж дуже красиві!Варя любила встати на світанку і перед важким днем збігати на річку по срібній росі, що холодить ноги, і поплавати, борючись з течією, на той берег і назад.Це давало бадьорість і відмінний настрій. Аж до самої похмурої осені вона так і плавала через річку.

А вже фігура у Вари від таких запливів була — хоч скульптуру з неї ліпи в музей.А потім бабусі не стало. Варя бродила як втрачена, раз у раз плакала, сумувати не припиняла.А ось плавати в річці перестала. Втратила себе, щось в ній надломилося.Павло приїхав до їхнього села в покарання — батьки заслали на заслання, щоб попрітіх і зменшив пиху: став він постійно грубити, грубіянити батькам, випивати, заняття прогулювати безбожно, ризикуючи вилетіти з першого курсу так і не перейшовши на другий, і зовсім вийшов з- під контролю.

Сімейний рада вирішила, що в сільській глушині Павло прісміреет. Над своєю поведінкою подумає.Спочатку Павло бушував, звичайно. Бабусі своїй, Ганні Григорівні, неабияк крові попсував і нерви похитав. То він є відмовлявся, то мовчав днями, то допізна додому не повертався з сільського клубу …Там він і познайомився з Варею, яка прийшла дивитися кіно .